Sınavsız Dikey Geçiş ile Lisans Tamamlamak İsteyenlere Önemli Duyuru

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Bağımsız Diyanet-Sen Genel Başkanı Faruk ÇETİN, Diğer lisans programlarına kayıt olmak isteyen İlahiyat Önlisans Mezunlarının en çok merak ettiği sorular ve kayıt esnasında karşılaştıkları sorunlar ile ilgili basın açıklaması yaptı.

BAĞIMSIZ DİYANET-SEN: DİĞER LİSANS’A KAYIT OLACAK İLAHİYAT ÖNLİSANS MEZUNLARI İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Bağımsız Diyanet-Sen Genel Başkanı Faruk ÇETİN, Diğer lisans programlarına kayıt olmak isteyen İlahiyat Önlisans Mezunlarının en çok merak ettiği sorular ve kayıt esnasında karşılaştıkları sorunlar ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Bağımsız Diyanet-Sen Genel Başkanı Faruk ÇETİN yapmış olduğu basın açıklamasında;

“Sınavsız olarak dört yıllık AÇIKÖĞRETİM, İŞLETME ve İKTİSAT bölümlerine kayıt olacak olan İlahiyat Önlisans mezunlarının kayit.anadolu.edu.tr adresinden kayıt olurken en çok yaşamış oldukları sorun ve sıkıntıların başında internet başvurusu gelmektedir.

İnternet Başvurusunda yanlış linki tıklamaları nedeniyle kayıt olamamaktalar.

İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILAN BAŞVURUDA HANGİ HATA YAPILIYOR?

Diğer lisans programına kayıt olmak isteyen İlahiyat Önlisans mezunlarının en çok yapmış oldukları hata kayit.anadolu.edu.tradresinden Lisans Tamamla bölümünden müracaat etmeye çalışmalarıdır.

İNTERNET BAŞVURUSUNU HANGİ BUTON ÜZERİNDEN YAPMALI

Açıköğretim kayıt sayfası kayit.anadolu.tr adresinden İlahiyat Önlisans mezunları DİKEY GEÇİŞ butonu ile kayıt işlemlerine devam edeceklerdir.

İLAHİYAT ÖNLİSANS MEZUNİYET BÖLÜMÜ ÇIKMAMAKTA

3. sınıf 5. yarıyıla devam etmek isteyen İlahiyat Önlisans mezunları Lisans Tamamlama linki ile kayıtlarına devam etmeye çalışmaktalar ve mezun oldukları bölümü bulamadıkları için kayıt işlemini başarı ile tamamlayamamaktalar.

İLAHİYAT ÖNLİSASN MEZUNLARINA ÇİFT LİSANS İMKANI

İlahiyat Önlisans mezunu olup da Diğer lisans programına kayıt olacaklar, diğer lisans programını tamamlamaları, ayrıca DGS ile tercih sistemine göre yerleşerek İLİTAM programını da tamamlar ise iki fakülte mezunu olacaklardır.

DİĞER LİSANSI BİTİRDİĞİNDE AVANTAJI OLACAK MI ?

Hem ilahiyat Fakültesinin sağlamış olduğu faydalardan, atama görevde yükselme …vb gibi imkanlardan faydalanacaklar hem de alanı dışındaki alımlarda da müracaat etme imkanını bulacaktır.

Bağımsız Diyanet-Sen Genel Başkanı Faruk ÇETİN açıklamasını şöyle tamamladı;

Bağımsız Diyanet-Sen olarak kurulduğumuz günden bugüne kadar haksız ve yersiz taleplerin değil haklı ve meşru taleplerin takipçisi olduk olmaya da devam edeceğiz.

EN SON NE ZAMANA KADAR KAYIT OLABİLİRİM
Lisans programı 5. Yarıyıl 3. sınıftan devam etmek isteyen İlahiyat Önlisans mezunu öğrencilerin 08 Ekim 2015 Perşembe  gününe kadar kayit.anadolu.edu.tr internet adresinden Dikey Geçiş  bölümünden kayıtlarının yapabilir, mazeretli olarak ise internet başvurusunu yapanlar 09 Ekim 2015 Cuma gününe kadar AÖF bürolarından başvuru yapmaları gerekmektedir.

AÇIK ÖĞRETİM KAYIT SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ >>>>>

BENZE KONULAR

İlahiyat Önlisans Mezunlarına Lisans Tamamlama Şansı haberi için tıklayınız 

 

İlahiyat Önlisans Mezunlarının Alacakları Fark Dersler için TIKLAYINIZ

 

 

 

AÇIK ÖĞRETİM KAYIT SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ >>>>>

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükçekmece Müftüsü Ahmet Yaylalı Huzurevi ziyaretinde bulunduÖnceki Haber

Büyükçekmece Müftüsü Ahmet Yaylalı Huzur...

Hacı Abdullah Halife (Sarı Halife) Yağlıdere'de Dualarla AnıldıSonraki Haber

Hacı Abdullah Halife (Sarı Halife) Yağlı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!