İzmit Müftülüğünden Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
17 Mart 2016 Perşembe akşamı Fevziye Camiinde Kocaeli Valiliği ile Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma” programı düzenlendi.

DiniHaberler.com.tr:     İZMİT FEVZİYE CAMİİNDE 18 ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİMİZİ ANMAK İÇİN MEVLİD PROGRAMI DÜZENLENDİ

17 Mart 2016 Perşembe akşamı Fevziye Camiinde Kocaeli Valiliği ile Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma” programı düzenlendi.

Programa Kocaeli Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan, İzmit İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akşam namazının ardından başlayan programda Fevziye Camii İmam Hatipleri Faruk Çoban, Halit Es, Fevziye Camii Müezzin Kayyımı İsmail Özkar, M.Ali Paşa Camii İmam Hatibi Ahmet Oruç ve Tavşantepe Bahar Camii İmam Hatibi Sıddık Bektaş okudukları Kur’ân-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve Kasidelerle vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattılar.

Programda Çanakkale Zaferi ve Şehitlik ile alakalı sohbet eden İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, “Şehit, mesele din olunca, mesele şehadet olunca, mesele vatan, bayrak ve namus olunca; ne eşini, ne yavuklusunu, ne gözü yaşlı çocuklarını düşünüyor. Gözünü kırpmadan vatanı ve milleti için canını seve seve feda ediyor” dedi.

Program Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan tarafından yapılan dua ve yapılan ikramlarla son buldu.

 

 

 

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmit\'te Şuhedanın İzinde Huzur\'da Niyaz\'dayızÖnceki Haber

İzmit\'te Şuhedanın İzinde Huzur\'da Niy...

Doğukent Camii Çanakkele Ruhuyla CoştuSonraki Haber

Doğukent Camii Çanakkele Ruhuyla Coştu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!