Münhal A,B,C Kur'an Kursları Belirlenecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Münhal A,B,C Kur'an Kursları Belirlenecek
Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından münhal bulunan A,B,C Kur'an Kurslarının Belirlenmesi için 10 gün süreyle talimat gönderildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından münhal bulunan A,B,C Kur'an Kurslarının Belirlenmesi için 10 gün süreyle talimat gönderildi. Alınan bilgiler doğrultusunda ihtiyaç olan sözleşmeli personel sayısı belirlenecek. Bilgi göndermeyen Müftülüklere kış döneminde ücretli öğretici görevlendirme hakkı verilmeyecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamada;

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

'' 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun değişik 58’inci maddesi hükmü uyarınca adaylık dönemleri sona ererek asli memurluğa atanmış bulunan ve Başkanlığımız Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’nin 20’nci maddesinde belirlenen süreleri tamamlayan Kur’an kursu öğreticilerimizden il içi ve dışı yer değişikliği talebinde bulunacakların, sözü edilen Yönetmeliğin 35/2/a, b ve c maddeleri hükümleri doğrultusunda naklen atamaları gerçekleştirilecektir.

Bu itibarla İlinizde münhal bulunan ve Kur’an kursu öğreticisine ihtiyaç duyulan 4-6 Yaş Grubu da dâhil hafızlık yapılan ve hafızlık yapılmayan Kız - Erkek Kur’an Kursu isimlerinin, 17- 27 Temmuz 2018 tarihleri arasında DİBBYS Modülü üzerinde yer alan Kadro/Personel Alımı İçin Görev Yeri Belirleme Bölümüne girilmesi gerekmektedir.          

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Ayrıca il ve ilçe merkezlerinde Kur’an kursu öğreticilerine ihtiyaç duyulduğu halde DİBBYS Modülü üzerinde yer alan sisteme girilmeyen A, B ve C Grubu Kur’an Kurslarına 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Dönemi içerisinde kadrolu Kur’an kursu öğreticisi ataması ve geçici Kur’an kursu öğreticisi görevlendirmesi yapılmayacaktır.'' denildi.

 

 

 

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Adnan Oktar açıklamasıÖnceki Haber

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Adnan O...

Diyanet 20.07.2018 Tarihli Cuma HutbesiSonraki Haber

Diyanet 20.07.2018 Tarihli Cuma Hutbesi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!