Kur\'an Kursu Öğreticisi Alımı Ek Tercih Duyurusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
​DİYANET HABER- Diyanet İşleri Başkanlığıca 03.10.2016 – 07.10.2016 tarihleri arasında Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde yapılan \"Kurum İçi Naklen Kur\'an Kursu Öğreticisi Alımı Sözlü Sınavı\" sonucunda 70 ve üzeri puan alarak tercihte bulunamayanlar ile tercihlerine yerleşemeyen 285 adaya ek tercih hakkı verilerek naklen atamaları yapılacaktır.

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:  

D U Y U R U 

2016 YILI KURUM İÇİ NAKLEN KUR'AN KURSU ÖĞRETİCİSİ ALIMI EK TERCİH DUYURUSU

Başkanlığımızca 03.10.2016 – 07.10.2016 tarihleri arasında Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde yapılan "Kurum İçi Naklen Kur'an Kursu Öğreticisi Alımı Sözlü Sınavı" sonucunda 70 ve üzeri puan alarak tercihte bulunamayanlar ile tercihlerine yerleşemeyen 285 adaya ek tercih hakkı verilerek naklen atamaları yapılacaktır.

Atanma işlemlerine esas olmak üzere;

1- Adaylar Tercih işlemlerini 13.01.2017 ile 16.01.2017 tarihleri arasında https://dibbys.diyanet.gov.tr web adresi üzerinden kendi kullanıcı hesapları vasıtasıyla yapacaklardır.

2- Adaylar 15 Kur'an kursu tercihi yapacaklardır.

3- Tercihlere yerleştirme işlemleri sözlü sınav başarı puanı en yüksek olandan başlamak suretiyle Başkanlığımızca bilgisayar ortamında gerçekleştirilecektir. Puanların eşit olması durumunda, MBSTS puanı yüksek olana, onun da eşit olması halinde hizmet süresi fazla olana, bu sürenin de eşitliğinde yaşı büyük olana öncelik verilecektir.

4- Başkanlığımızca 20.10.2016 tarihinde yapılan yerleştirme sonucunda tercihine yerleşip göreve başlamayanlar tercih işleminde bulunamayacaklardır.

5- Adaylar yerleştirme sonuçlarını https://dibbys.diyanet.gov.tr web adresi üzerinden 17.01.2017 tarihinde öğrenebileceklerdir.

6- Tercihlerine yerleştirmeleri yapılan adaylardan becayiş yapmak isteyenler, dilekçelerini 19.01.2017 tarihi mesai bitimine kadar Başkanlığımıza ulaştırmaları halinde becayiş talepleri değerlendirilebilecektir.

 

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI
İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
 
 

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 
Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bütünleme sınavları kaldırılıyor mu?Önceki Haber

Bütünleme sınavları kaldırılıyor mu?

Hac için 335 bin kişi kayıt yaptırdıSonraki Haber

Hac için 335 bin kişi kayıt yaptırdı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!