Fahri ve Vekillere Kadro Devede Kulaktır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Samsun\'da üyeleri ile bir araya gelen Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, “Fahri ve Vekillere Kadro Devede Kulaktır” açıklamasında bulundu.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:    Samsun'da üyeleri ile bir araya gelen Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, kadro hasreti çeken Fahri ve Vekiller içinde konuştu; 720 Bin taşerona kadronun verileceği şu günlerde, Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan istediğimiz 25 Bin kadro devede kulaktır.

600-700 liraya değil, itibara ihtiyacımız var diyen Bayraktutar söyle devam etti: Bu günlerde bu kardeşlerimizin gözleri kulakları hükümetimizin atacağı adımlarda. 720 Bin kişiye kadro verilip, bu kardeşlerimize kadro verilmezse bu durum ciddi sıkıntıları da beraberinde getirir. Taşeronlar bu ülkenin ne kadar evladıyla, Fahri ve vekiller de bu ülkenin evlatlarıdır. Hatta ve hatta bir adım daha ileri giderek şunları söylemek isterim, onlar asıl değil, asil işi yapan kardeşlerimizdir. Onlar bu toplumun değerlerini, yarınlarını inşa etmede sorumluluk alan, bilgi donanım seviyeleri tam olan din görevlileridir. Vasıflı ve ya vasıfsız herkese kadro var diyerek gönülleri feth eden hükümetin vasfıyla, donanımıyla yaptığı iş ile müsemma olan bu kardeşlerimizi görmezden geleceğine inanmıyoruz. Taşeronlara kadro veriliyorsa, Fahri ve Vekillere de mutlaka kadro verilmelidir.

 

Dini Haberler Sitesi olarak, Fahri ve Vekillerle ilgili tüm çalışmaları yakından takip etmekteyiz. Bu doğrultuda müsbet çalışmalar yapan tüm sendika ve dernekleri sonuna kadar desteklemeye devam edeceğiz. Ancak bunun yanında, umutlar üzerinden maddi rant elde etmek, umutla bekleyenlerin duygularını sömürerek farklı teşkilatlar oluşturma gayretinde olmak gibi niyet taşıyanların da sonuna kadar karşısında olacağız. Tüm sendika, dernek ve diğer oluşumlar bunu böyle bilsin. (Fazla detaya girmiyoruz bu yazının amacı zaman içerisinde belli olacaktır)

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayraktutar, Sınavsız Geçiş Hakkı GeliyorÖnceki Haber

Bayraktutar, Sınavsız Geçiş Hakkı Geliyo...

Sosyal Medya ve Mahremiyet ‘Aile Forumunda’ konuşulacakSonraki Haber

Sosyal Medya ve Mahremiyet ‘Aile Forumun...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!