Diyanet, bu Video için açıklama yaptı
DİYANET HABER- İstanbul Belediyesi Soğanlık Mezarlıklar Müdürlüğü\'nde görevli 11 imam referandumda \'Evet\' diyeceklerini belirten bir video çekti ve sosyal medyada paylaştı.
Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
İstanbul Belediyesi Soğanlık Mezarlıklar Müdürlüğü'nde görevli 11 imam referandumda 'Evet' diyeceklerini belirten bir video çekti ve sosyal medyada paylaştı.
İmamlar görüntünün sonunda Karacaahmet Mezarlığı'nda görevli imamlara da çağrı yaptı.
İstanbul Belediyesi'nde görevli 11 #imam, referandumda 'Evet' diyeceklerini belirten görüntü çekti.
Görüntünün sosyal medyada paylaşılmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı resmi Twitter hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı.
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi Twitter hesabı Diyanet@diyanetbasin(mail)'dan yapılan açıklamada, "'Referandumda evet diyen imamlar' şeklinde sosyal medyada yer alan cübbeli ve sarıklı kişilerin Başkanlığımızla bir ilgisi yoktur" denildi.
"Referandumda evet diyen imamlar" şeklinde sosyal medyada yer alan cübbeli ve sarıklı kişilerin Başkanlığımızla bir ilgisi yoktur.
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın