Bunu Yazmanın amacı ne ? Kursa Geç Kalan Çocuklar Birbirini Tokatlasın

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bunu Yazmanın amacı ne ? Kursa Geç Kalan Çocuklar Birbirini Tokatlasın
Ağrı Müftülüğü’nün hazırladığı sunumda " geç kalan çocuklara yaptırım olarak birbirlerini tokatlamalarını isteyebileceği" kafaları karıştırdı

‘Geç kalanı tokatla’

Ağrı Müftülüğü’nün hazırladığı sunumda " geç kalan çocuklara yaptırım olarak birbirlerini tokatlamalarını isteyebileceği"nin yer almasının amacı ne ?

Cumhuriyet’ten Ozan Çepni’nin haberine göre, Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı yaz kurslarından biri için Ağrı Müftülüğü’nün hazırladığı sunumda dikkat çekici bilgiler yer aldı.

Sunumda yer alan ‘Öğretici güven vermelidir’ başlığında din görevlilerinin geç kalan çocuklara yaptırım olarak birbirlerini tokatlamalarını isteyebileceği belirtildi.

Bu uygulama, “Öğretici kursa geç gelen öğrencilere karşılıklı olarak birbirlerine tokat atmalarını ister ve uygulatır”ifadesiyle anlatıldı.

Kurstaki din görevlilerinin öğrencilere güven vermesi gerektiği belirtilen sunumda, bunun sağlanması için tuhaf örnekler verilmeye devam etti: “Birkaç gün sonra öğretici kursa geç gelir, öğrenci söz hakkı ister: Hocam biz geç gelince birbirimize tokat attık. Siz geç geldiniz ve burada başka bir öğretmen de yok. Size kim tokat atacak?”

Öğrencilerin böylece öğreticiyi sorgulayabileceği öne sürüldü.

Müftülüğün yapacağı açıklama merak konusu oldu

ÇOBAN MÜFTÜ

Ağrı Müftülüğü’nün 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı sonu nedeniyle 4-6 yaş Kuran kursu öğrencileri için düzenlediği etkinlikte Müftü İbrahim Gemici’nin sözleri de benzer tuhaflıktaydı.

Müftü şöyle konuştu: “Bize emanet edilen çocuklarımızı fıtratlarına uygun eğitmemiz gerekir. Hepimiz çobanız ve mahiyetimizde olanlardan sorumluyuz. Onlara en iyi hediyemiz İslam ahlakını vermektir.”

Kaynak: Ajanslar

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beştepe'deki Şehitler Abidesi açıldı! Bakın o semboller ne anlama geliyorÖnceki Haber

Beştepe'deki Şehitler Abidesi açıldı! Ba...

Cami ve Kur'an Kurslarında Hedef 3 Milyon ÇiçekSonraki Haber

Cami ve Kur'an Kurslarında Hedef 3 Milyo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!