Bir Yalan Haber\'de Bizim Kocaeli\'de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Bizim Kocaeli Gazetesi kendini haklı çıkarmak için İmam Hatip Davut Açık\'ı ateşe atmaya çalışıyor.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

İzmit Akmeşe ilkokulu müdürü hakkında şikayette bulunan gazete (Bizimkocaeli.com) okul müdürü hakkında soruşturma açılmasıne ve müdürün açığa alınmasına sebebiyet vermiş. Konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

Geçtiğimiz hafta tüm Türkiye'de okunan genel hutbeyi dinleyen Bizim Kocaeli gazete muhabiri, hutbede bahsedilen sosyal medya uyarılarını üzerine alınarak imam hatip hakkında Müdürü savunmakla suçladı ve haber yaptı. Üstüne bir de tehdit'de bulundu : "Fakat bizden söylemesi, bu iş döner dolaşır onu bulur."

 

iMAM HATİP HAKKINDA İFTİRA'DA BULUNULAN TAMAMEN GERÇEK DIŞI VE YALAN OLAN

 

İŞTE O HABER:

CAMİ İMAMI O MÜDÜRÜ KOLLADI..!

İzmit Akmeşe İlkokulu Müdürü Adem Gürsel'in okuldan yolun karşısında bulunan evine boru çekerek evinin ısınmasını sağladığını kamuoyuna duyurmuştuk.

Hakkında daha önce soruşturma açılan ancak bir sonuç çıkmayan Gürsel, haberimiz üzerine İzmit Kaymakamlığı tarafından yapılan soruşturma sonrasında görevden uzaklaştırılmıştı.

Okul ile lojman arasındaki yolun altından ısınma sistemi için gerekli olan boruları geçiren, daha sonra üzerini asfaltla örten Adem Gürsel’le ilgili geçtiğimiz hafta ilginç bir olay yaşandı.

Adem Gürsel’in yakın arkadaşı olduğu iddia edilen Akmeşe Atatürk Mahallesi Camii imamı Davut Açık, 15 Ocak Cuma günü vaaz için mihraba çıktığında önce Diyanet’in hutbesini okumuş.

İmam Açık daha sonra internette kişilerin haysiyetiyle oynanması konusuna değinmiş.

Davut Açık’ın yakın arkadaşı Adem Gürsel’le ilgili haberlerin internette yayınlanmasının hemen ardından verilen bu vaaz, Akmeşeliler tarafından müdürün kollanması olarak algılanmış...

Adem Gürsel şu anda açığa alındı. Hakkındaki soruşturma sürüyor.

Akmeşeliler'in algıladıkları gibi bir olay varsa, önümüzdeki günlerde imam Davut Açık, yakın arkadaşı için rahat duramaz, daha çok konuşur.

Fakat bizden söylemesi, bu iş döner dolaşır onu bulur.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Yasal Uyarı: Yayınlanan yazı ve haberin tüm hakları Dinihaberler.com.tr'ye aittir. Özel izin alınmadan yazı ve haber hiçbir şekilde kullanılamaz. Ancak yazı ve haberin bir kısmı aktif link verilerek alıntılanabilir.  Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal takip uygulanacaktır.
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyanet\'i Yıratmak için Her Yol DeneniyorÖnceki Haber

Diyanet\'i Yıratmak için Her Yol Deneniy...

Koç\'un Tabutunda Dikkat Çeken YazıSonraki Haber

Koç\'un Tabutunda Dikkat Çeken Yazı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!