Adana'da Yaz Kur'an Kursları Kapanış Etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Adana’da Yaz Kuran Kursu'na görkemli kapanış

Kur'an Kurslarında Belge Sevinci/

Adana İli Yüreğir Müftülüğüne bağlı Hz. Osman Camiinde Yaz Kur’an Kursları başarıyla tamamlandı. Kursa katılan erkek ve kız öğrencilere kurs sonunda bir program tertip edildi.

Program sonunda iki ay boyunca Yaz Kur’an Kurslarına katılan öğrencilere katılım belgesi, başarı ve teşekkür Belgesi verilerek, çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.

Kurs Öğrencilerine Lunapark Sürprizi

Hz. Osman Camii Yaz Kur’an Kurslarında eğitim alan öğrenciler, Adnan Menderes Lunapark Tesislerinde keyif dolu bir gün geçirdiler.

Öğrenciler, lunaparkta gönüllerince eğlendiler. Çocuklar bir oyun aletinden, diğer aletine koştu. Güvenlik görevlileri çocuklarla birebir ilgilenerek yaşlarına uygun oyuncaklara binmelerini sağladı. Çocukların mutluluğu adeta gözlerinden okunuyordu. Minikler gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Öğrenciler atlıkarınca, çarpışan arabalar, dönme dolap, mini tren ve birçok oyun alanında unutulmaz dakikalar yaşadı.

Hz. Osman Camii İmam Hatibi Mustafa Köylü "Çocukların mutluluğu beni de sevindiriyor. En sevdiğim duygudur bu. Eğer bu çocukların içerisinde bir yetim, öksüz veya fakir öğrenci var ve biz onları güldürmeyi başardıysam bu beni çok mutlu eder. Daha önce Halı Saha Futbol, Yüzme ve Karate aktivitelerine katılan öğrencilere bu defa da Lunapark eğlencesi düzenlendik. Sosyal ve kültürel faaliyetlerimizde bizlere destek olan il Müftülüğümüze, Yüreğir ilçe müftülüğümüze ve bu tesisleri öğrencilerimize sunanlara teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

2 ay süren kursta, öğrenci velilerinin din görevlisi Mustafa Köylü ve bayan hocalar Hacer Tokdemir Haticetül Kübra Akça ve Ferhan Akça 'ya çocuklarına gösterdikleri sıcak alaka ve sevecen yaklaşımlarından dolayı teşekkür ettiler

Programın ardından öğrencilere Yemek, dondurma ve bici bici ikram edildi.

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaz Kursu Öğrencilerin Hediyelerini Vali VerdiÖnceki Haber

Yaz Kursu Öğrencilerin Hediyelerini Vali...

Yaz Kur’an Kursları Sosyal Aktivitelerle Son BulduSonraki Haber

Yaz Kur’an Kursları Sosyal Aktivitelerle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!