3 Milyonu Aşkın Öğrenci Kur’anla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
3 Milyonu Aşkın Öğrenci Kur’anla Buluştu
Okulların kapanmasıyla birlikte yurt genelinde 90 bini aşkın cami ve Kur’an kurslarında yaklaşık 3 milyonu aşkın öğrenci Kur’an-ı Kerim ile buluştu. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla, 27 Haziran Çarşamba günü “2018 Yılı Yaz Kur’an Kursları” resmi açılış programı düzenlenecek

Ve çocuklar hayat kitabı Kur’an-ı Kerim ile buluştu. Türkiye genelinde 90 bini aşkın camide yaklaşık 3 milyonu aşkın öğrenci için “2018 Yılı Yaz Kur’an Kursları”nda eğitim öğretim başladı.

Yaz Kur’an Kursları Açılış Programının Detayları Belli Oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, 2018 Yılı Yaz Kur’an Kursları Açılış Programı, 27 Haziran Çarşamba günü Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla, Diyanet İşleri Başkanlığı konferans salonunda gerçekleştirilecek.

Yaz Kur’an Kursları Açılış Programı Diyanet TV’den Canlı Yayınlanacak

Diyanet TV’den naklen yayınlanacak olan açılış programı, saat 11.00’de başlayacak. Programda, yaz Kur’an kurslarında eğitim alan minikler, Kur’an-ı Kerim tilaveti sunacak, ilahiler okuyacak.

"Camide Çocuk Sesi, Vatanımın Neşesi"

Kur’an kurslarında 25 Haziran’da başlayan eğitim öğretim 17 Ağustos’a kadar devam edecek. Bu yıl“Camide Çocuk Sesi, Vatanımın Neşesi” sloganıyla başlayan kurslarda, milyonlarca çocuğa Kur’an-ı Kerim eğitimi başta olmak üzere, temel dini bilgiler ve Hz. Muhammed’in hayatına dair bilgiler verilecek.

Ayrıca kurslara gelen çocuklara; doğruluk, dürüstlük, şefkat, merhamet, sevgi, saygı, hak, adalet, paylaşma ve yardımlaşma gibi başlıklar altında güzel alışkanlıklar kazandırmaya yönelik eğitimler de verilecek.

 

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İl Müftü yardımcılığı ve İlçe Müftü Atamaları AçıklandıÖnceki Haber

İl Müftü yardımcılığı ve İlçe Müftü Atam...

Hacı Yakışıklı, ‘Medya Ahlakı Kişilerin Söylediği Sözleri Olduğu Gibi Vermektir!’Sonraki Haber

Hacı Yakışıklı, ‘Medya Ahlakı Kişilerin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!