2016 AÖF bahar dönemi sınav tarihleri belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Öğrencilerin internete kitlenip merakla beklediği 2016 AÖF bahar dönemi sınav tarihleri belli oldu. Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılan duyuruda 2016 AÖF bahar dönemi sınav tarihlerini açıkladı. İşte AÖF ile ilgili son gelişmeler.

DiniHaberler.com.tr:   Din görevlileri tarafından yakından takip edilen Açıköğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ve sınav tarihleri ile ilgili bilgilere sitemizde yer vermeye çalışıyoruz. Diyanet uhdesinde görev yapmakta olan din görevlilerinin birçoğu ya İlahiyat Önlisans okuyor ya da , farklı bölümleri okuyor. AÖF ile ilgili gelişmeleri yakından takip ederek sizlerle paylaşmaya gayret ediyoruz. Sınava hazırlanan tüm kardeşlerimize başarılar dileriz.

Açıköğretim Fakültesü (AÖF) ikinci dönem için sınav tarihleri belirlenmiştir. Buna göre bahar döneminin vizeleri 16-17 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacaktır. Dönem sonu sınavı ise 04 – 05 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Tek dersten kalıp da mezun olamayan öğrenciler için tek ders sınavı gerçekleştirilecek ancak bütünleme yapılmayacaktır.

AÖF Bahar Dönemi Sınav Tarihleri:

Bahar Dönemi Ara Sınavı16 – 17 Nisan 2016
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı04 – 05 Haziran 2016
2015-2016 Tek Ders Sınavı16 Temmuz 2016

Sınav yeri adresini değiştirme:

Bahar Dönemi Ara4 Mart 2016Son değişiklik tarihine kadar sınav merkezi değişikliği yapanlar, bahar dönemi ara sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilir.
Bahar Dönemi Dönem Sonu24 Nisan 2016Son değişiklik tarihine kadar sınav merkezi değişikliği yapanlar, bahar dönemi dönem sonu sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilir.

Mezun olduktan sonra yüksek lisans yapabilir miyim?

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin lisans (4 yıllık) programlarından mezun olanlar yüksek lisans yapabilirler. Yüksek lisans yapmak isteyen mezunlarımız, yükseköğrenimlerine, yüksek lisans ve doktora olanaklarını değerlendirerek öğrenim görmek istedikleri Üniversiteden yüksek lisans öğrenci alım koşullarını araştırabilirler.

Tek ders sınavı yapılıyor mu?

Anadolu Üniversitesi açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı, 2015-2016 öğretim yılında tek dersten başarısız olan ve bu dersi verdiği takdirde mezun olabilecek durumdaki öğrencilere 16 Temmuz 2016 tarihinde tek ders sınavının yapılması planlanmaktadır.

Tek Ders Sınavına katılabilmek için, dersin bulunduğu döneme ait kayıt yenileme işleminin yapılması gerekmektedir.

Tek ders sınavı ile ilgili ayrıntılı bilgi www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinde yer alan Duyurular linkinde yayımlanacaktır.

 

 

 
 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doktorlara müjdeli haberÖnceki Haber

Doktorlara müjdeli haber

Ecdadımız kılıcıyla gitmiştir ama gönülleri fethetmiştirSonraki Haber

Ecdadımız kılıcıyla gitmiştir ama gönüll...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!