Gizemli mail!.. İstanbul Fatih'te bugünkü provokasyona dikkat!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
23 kişinin hayatını kaybettiği son gösterilerle ilgili olarak elimize son derece manidar ve de gizemli bir mail ulaştı. "Uyarıcı" mahiyette olması sebebiyle bu maili yayınlıyoruz.

23 kişinin hayatını kaybettiği son gösterilerle ilgili olarak elimize son derece manidar ve de gizemli bir mail ulaştı. "Uyarıcı" mahiyette olması sebebiyle bu maili yayınlıyoruz.

23 kişinin hayatını kaybettiği son gösterilerle ilgili olarak milligazete.com.tr'ye son derece manidar ve de gizemli bir mail ulaştı. "Uyarıcı" mahiyette olması sebebiyle bu maili yayınlıyoruz.

İŞTE O GİZEMLİ MAİL;

"HDP bugün saraçhane meydanında ve çevresinde irili ufaklı olaylar çıkaracak.
Kendi adamları olan ve İsmail Ağa cemaati mensubu süsü verilmiş provokatörlerini Işid destekçisi olarak öne sürecekler.
HDP, yürüyüşü Saraçhane'den başlatıyor. Çünkü Karagümrüklü ülkücüler ve Fatih civarındaki Siirtli kürt Müslümanları kışkırtmayı hedefliyorlar.
Ellerindeki en büyük plan Işid destekçisi olarak gösterdikleri kendi provokatörlerine saldırıp olayları Fatih'in iç bölgelerine taşımak.
İsmail Ağa cemaatini Işid destekçisi ilan edip, Fatih'i birbirine katacaklar. apaçık bi şekilde halka iç içe gelip kaos için adım atacaklar.
HDP gençlik örgütlerinin arasında yarınki yürüyüşte büyük bir katliam olacağı konuşuluyor.
Fatih'te bulunan eşinizi akrabanızı uyarın yarın dışarı çıkmasınlar. Bu provakatörler erkeklere değil kadınlara saldırıyor. Tahrik olmayın sakın!"

HDP İstanbul hesabından dün akşam saatlerinde şu tweet atıldı:

Kaynak Milli Gazete [ Okunma Sayısı: 622 ]

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hristiyan öğrencilere din bilgisi dersi geliyorÖnceki Haber

Hristiyan öğrencilere din bilgisi d...

Hemşirenin cenaze namazını babası kıldırdıSonraki Haber

Hemşirenin cenaze namazını babası kıldır...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!