Görmez: “İnsanlığın vicdanını onarmak için gelin Gazze'yi yeniden imar edelim…”
0
Diyanet İşleri Başkanlığının Gazze’ye yönelik devam eden saldırılar kapsamında yürüttüğü Gazze’ye insani yardım kampanyası hakkında bir basın toplantısı düzenlendi.
Diyanet İşleri Başkanlığının Gazze’ye yönelik devam eden saldırılar kapsamında yürüttüğü Gazze’ye insani yardım kampanyası hakkında bir basın toplantısı düzenlendi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, TİKA Başkanı Dr. Serdar Çam ve Filistin eski Evkaf ve Din İşleri Bakanı Dr. İsmail Rıdvan’ın katıldığı basın toplantısında, Gazze için acil insani yardımın devam edeceği ve sürdürülebilir projelerle Gazze’nin destekleneceği açıklandı.
'İnsanlığın vicdanını onarmak için gelin Gazze'yi yeniden imar edelim' başlığı altında kampanyanın devam edeceğini açıklayan Diyanet İşleri Başkanı Görmez, başlattıkları yardım kampanyası kapsamında bugün itibarıyla 52 milyon 900 bin lira toplandığını belirterek, "Yeni başlığımız 'İnsanlığın vicdanını onarmak için gelin Gazze'yi yeniden imar edelim.' Bu sadece halkımıza bir sesleniş değildir, bu aynı zamanda bütün Müslüman kardeşlerimize bir sesleniştir, çığlıktır" dedi.
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın