Kursiyerleri götüren otobüs kaza yaptı,5 ölü, 32 yaralı
GÜNCELÇanakkale\'de şehitliğe ziyaretçi taşıyan yolcu otobüsü devrildi: 5 ölü, 32 yaralı
DiniHaberler.com.tr: Kaza, bu sabah, Gelibolu'ya bağlı Kavakköy Mevkii'nde meydana geldi. İstanbul'dan Çanakkale'ye şehit ziyaretine gelenleri taşıyan tur otobüsü, Kavakköy Mevkii'nde henüz bilinmeyen bir şekilde kontrolden çıkarak devrildi. Kazada ölü ve yaralıların bulunduğu öğrenildi. Kazayı haber alarak bölgeye hareket eden sağlık ekipleri, yaralı kurtulanları ambulanslarla, Çanakkale ve Edirne'deki hastanelere kaldırıldı. Kaza yerinde incelemeler sürüyor.
İLK BELİRLEMEYE GÖRE 4 ÖLÜ 27 YARALI
Çanakkale Gelibolu İlçesi'nde, şehitlik ziyareti için kente gelenleri taşıyan tur otobüsünün devrildiği kazada ilk belirlemeye göre 4 ölü 27 yaralı bulunduğu öğrenildi.
Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Gelibolu İlçesi'nde, şehitlik ziyareti için kente gelenleri taşıyan tur otobüsünün devrildiği kazayla ilgili açıklama yaptı. Vali Erkal, Sancaktepe Belediyesi Kuran kursu kursiyerlerini Gelibolu yarımadası şehitliğine getirilen tur otobüsünün, Gelibolu yakınlarınya yoldan çıkarak şarampole devrildiğini ve ilk belirlemere göre 4 kişinin hayatını kaybettiğini açıkları. Ayrıca kazada biri ağır 27 yaralı bulunduğunu, yaralıların Keşan ve Gelibolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını söyledi.
VALİ ERKAL: "ÖLÜ SAYISI 5'E ÇIKTI"
Çanakkale Valisi Hamza Erkal, şehitlik ziyareti için kente gelenleri taşıyan tur otobüsünün devrildiği kazada ölü sayısının yükseldiğini belirtti. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin yaşamını yitirmesiyle, ölü sayısının 5'e yükseldiğini açıkladı. Kazada yaralananların sayısının ise 32 olduğunu söyledi. Kazada yaralanan otobüs şoförünün adının Halil Aydın olduğu, Keşan Devlet Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü bildirildi. Kaynak: Doğru Haber
BAĞLANTILI HABER İÇİN RESME TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.
Ramazan Bayramı yarın başlıyor
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.
Zorlu Holding CEO'su Köksal görevinden istifa etti
Ramazan tebriğinden rahatsız olan ve büyük tepki çeken Zorlu Holding CEO'su Bekir Cem Köksal'ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.
Cem Köksal gözaltına alındı
Ramazan tebriğinden rahatsız olan Zorlu Holding CEO'su Cem Köksal hakkında soruşturma başlatılmıştı. Köksal'ın gözaltına alındığı bildirildi.