Batman'da 12 mahallede sandık kurulmayacak
GÜNCELBatman'da seçim güvenliği sebebiyle 12 mahallenin sakinleri oylarını farklı mahallelerde kullanacak
Batman’da güvenlik gerekçesiyle 12 mahallede sandık kurulmayacağı bildirildi.
Batman İl Seçim Kurulu yetkililerinden edinilen bilgilere göre, güvenlik gerekçesiyle kentin 12 mahallesinde 1 Kasım seçimlerinde sandık kurulmayacak.
Buna göre, Petrol, Seyitler, Güneykent, Huzur, Yeşiltepe, 19 Mayıs, Çay, Cudi, Bayındırlık, Körük, Hilal ve Petrolkent Mahallelerinde ikamet eden vatandaşlar, oylarını faklı mahallelerde kullanacak.
Dünya Bülteni/ Haber Merkezi
İlginizi Çekebilir
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.
Ramazan Bayramı yarın başlıyor
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.
Zorlu Holding CEO'su Köksal görevinden istifa etti
Ramazan tebriğinden rahatsız olan ve büyük tepki çeken Zorlu Holding CEO'su Bekir Cem Köksal'ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.
Cem Köksal gözaltına alındı
Ramazan tebriğinden rahatsız olan Zorlu Holding CEO'su Cem Köksal hakkında soruşturma başlatılmıştı. Köksal'ın gözaltına alındığı bildirildi.