Camiler Haftasında Başkandan İmamlara Sürpriz Hediye

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
İzmir, Menderes ilçe belediye başkanlığı Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısı ile 63 camiyi gezerek imamların camiler ve din görevlileri haftasını kutladı ve hediye dağıttı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısı ile alıştık hep aynı haberlere. Müftü Valiyi ziyaret etti, Müftü Kaymakamı ziyaret etti, İmamlar şuraları ziyaret etti hafta dolayısı ile gibi haberleri okuyorduk. Hep bi terslik vardı kutlamalarda. Fakat bu sene farklı haberler almaya başladık.

Bunlardan ilkini, İznik Belediyesi yaptı.  Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısı ile . İznik Müftülüğünde görev yapan toplam 420 personele  tablet dağıttı.

Ve bugünlerde yeni bir haber aldık. Bu sefer İzmir'den. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'dan. Menderes ilçe ve köylerinde bulunan imam Hatip ve Müezzin Kayyımlara Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla  hediye paketi dağıttı.  Bu haftaya özel hazırlanan paketin içerisinde Kahve Fincan Takımı, Kur'an-ı Kerim, Türk Bayrağı ve şu özel dizelerein yazıldığı "Mescit ve Camilerimizde din hizmetlerini en güzel şekilde yapılmasına ihtimam gösteren, topluma rehberlik ve önderlik eden, yaşantısıyla genç yaşlı herkese örnek olan memleketimizin en ücra köşelerinde dahi tüm dini vecibelerin hakkını veren muhterem kardeşlerimin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ediyor, ebediyete irtihal edenlere Cenab-ı Hak'tan Rahmet niyaz ediyorum"  kartvizit vardı.

Belediye görevlileri, ilçe merkezi ve köylerinde bulunan 63 adet cami ve mescitleri tek tek gezerek bu hediyeleri imamlara makamlarında hediye etti. İlk defa böyle bir sürprizle karşılaşan Çamönü köyü cami imam hatibi Fatih Ekici sevincini; "25 yıllık görev hayatımda camiler ve din görevlileri haftamızı belediye nezdinde ilk defa kutlayan sayın menderes belediye başkanımız BÜLENT SOYLU beyefendiye sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi arz ederim." sözleriyle dile getirdi.

DiniHaberler.com.tr olarak bu tür faaliyetlerin Ülke genelinde artmasını diliyoruz.

Kaynak: DiniHaberler.com.tr

 

Yasal Uyarı: Yayınlanan yazı ve haberin tüm hakları Dinihaberler.com.tr'ye aittir. Özel izin alınmadan yazı ve haber hiçbir şekilde kullanılamaz. Ancak yazı ve haberin bir kısmı aktif link verilerek alıntılanabilir.  Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal takip yapılacaktır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KAGEM Diyalog Fitnesine Alet Edilmek mi İsteniyor?Önceki Haber

KAGEM Diyalog Fitnesine Alet Edilmek mi...

Iğdır’da Din Gönüllülerine ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda KonferansSonraki Haber

Iğdır’da Din Gönüllülerine ‘Camiler ve D...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!