Şırnak'ta ambulans şoförü öldürüldü
GÜNCELŞırnak'ta güvenlik güçlerine yönelik saldırı sonrası bölgeye sevk edilen ambulansa saldırı düzenlendi, şoför hayatını kaybetti
Seçim bölgesi Bursa’daki incelemelerini sürdüren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Merinos Atatürk Kongre ve Kültürk Merkezi’nde partisince düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. İçişleri eski Bakanı Efkan Ala’nın da hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada yaralıları almaya giden bir ambulansın, PKK’lı teröristler tarafından kaçırıldığını söyledi.
"BAYRAMIMIZI ZEHİR ETTİLER"
Müezzinoğlu, "Terör bize bayramımızı zehir etti. Bu gün de yine sabah 2 tane şehit, 11 tane yaralımızın haberini aldık. İnsanlık dışı tuzak kuran bu Terör örgütü ne yazık ki yaralı kurtarmaya çalışan 112 ekiplerini kaçırdı. Ekiplerimizden haber alamıyoruz. Bunların bir dava ile insanlık ile alakası yok. Bunların tek dertleri dış dünyada bu ülkenin birlik ve beraberlik içerisinde rahatsız olmaya maşalık yapmaya niyeti var. Bu maşaların bu tuzaklarını bozacak ve bu yanlışlarını onlara ağır ödetecek bir millet var" diye konuştu.
"AMBULANS ŞOFÖRÜMÜZÜ ŞEHİT ETMİŞLER"
Müezzinoğlu konuşmasını sürdürürken danışmanlarından biri önüne bilgi notu koydu. Bunu okuyan Müezzinoğlu, "Maalesef ambulans şoförümüzü şehit etmişler. Allah bunları kahretsin. Bu millet size bu bedeli ödedetecek" dedi.
Bakan Müezzinoğlu konuşmasının ardından gazetecilerin sorusu üzerine, ambulansta bulunan diğer görevliler hakkında her hangi bir bilgi alamadıklarını, öğrendiklerinde kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi. Kaynak: Haber7
İlginizi Çekebilir
İhsan Şenocak'ın babası Kamil Şenocak vefat etti
Türkiye'nin önde gelen âlimlerinden İhsan Şenocak Hoca Efendi’nin babasından acı haber geldi. İhsan Hoca’nın hem babası hem de hocası olan Kamil Şenocak Hoca Efendi, vefat etti.
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.
Ramazan Bayramı yarın başlıyor
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.
Zorlu Holding CEO'su Köksal görevinden istifa etti
Ramazan tebriğinden rahatsız olan ve büyük tepki çeken Zorlu Holding CEO'su Bekir Cem Köksal'ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.