© Dini Haberler 2020

Özdemir, Din-Bir-Sen Samsun teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir, Samsun-Salıpazarı ilçe teşkilatı ile bir araya geldi.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dinihaberler.com.trSendikal çalışmalarını aralıksız sürdüren Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir, Salıpazarı Din-Bir-Sen ilçe yönetiminin daveti üzerine gittiği memleketi Samsun’da sendikal çalışmalar kapsamında İl Başkanı Erdinç Kontaş ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek sendikal çalışmaları değerlendirdi. İl Yönetiminin çalışmalarından memnun olduğunu ifade eden Özdemir, din görevlileriyle birebir çalışmanın önemine değindi. Özverili çalışmaları nedeniyle Samsun Din-Bir-Sen İl Yönetimine teşekkür eden Özdemir, İl Başkanı Kontaş ile birlikte Salıpazarı’na geçti.

Köprübaşı Alabalık Tesislerinde düzenlenen toplantıya Salıpazarı ilçe yönetimi tam kadro katılırken, hemşerileri olan Genel Başkan Yusuf Özdemir’le gurur duyduklarını ifade ettiler. Salıpazarı İlçe Başkanı Ahmet Alphayta konuşmasında, Din-Bir-Sen’in Yusuf Özdemir’in şahsiyetinde yüceleceğini belirtti. Genel Başkan olarak Özdemir’in çalışkan ve dürüst kişiliğini yakından bildiklerini ifade eden Alphayta şunları söyledi: “Sayın Genel Başkanımız teşkilatçı bir insandır. Mücadeleci ve sonuç odaklı çalıştığını biliriz. Bu nedenle Din-Bir-Sen’in çıtasını daha yukarılara çıkartacağına inanıyorum.”

Din-Bir-Sen Samsun İl Başkanı Erdinç Kontaş’ta yaptığı konuşmada, Yusuf Özdemir’in henüz çiçeği burnunda bir Genel Başkan olarak teşkilata hâkim olduğunu görmekten memnunluk duyduklarını belirterek şunları söyledi: “Henüz 3 aylık bir geçmişi olan Sayın Özdemir’in bütün teşkilatları ziyaret etmeye başladığını ve belirsizlik olduğunu zanneden teşkilatları uyandırarak şevk ve heyecanla çalışmalarını sağladığını gördük. Örneğin Samsun ve diğer illerde bunu gördük. Samsun’da teşkilatımız heyecanla çalışıyor. Adeta birebir çalışma içindeyiz. Sayın Genel Başkanımızın gerek sendikamızın misyonu ve vizyonu ile ilgili açıklamaları gerek gündeme dair önemli görüşleri ve İslam’a hizmet noktasındaki düşünceleri bizleri heyecanlandırdı. Bilgisiyle, tutum ve davranışlarıyla, devlet yapısını iyi tanıması, olay ve kavramları analiz etme yeteneğiyle sendikamızı hızlı bir şekilde toparlayıp çalışmaya yöneltti. Biz, sendikamızın daha iyi noktalara geleceğine yürekten inanıyoruz. Sayın Genel Başkanıma bu azmi ve çalışkanlığı nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Daha sonra söz alan Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir, konuşmacılara ve sendikal çalışmaları değerlendirmek üzere kendisini davet etmeleri nedeniyle Salıpazarı İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine bir teşekkür konuşması yaptı. Din-Bir-Sen Genel Başkanlığı gibi bir makamı kendisine teveccüh gösterip lâyık gören bütün teşkilatlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında özetle şunları söyledi: “3 ayda bütün teşkilatları olmasa da yüzde 90’a yakınını gezdim. Gittiğim illerde Vali, Müftülük ve çeşitli dernekler olmak üzere ziyaretlerde bulunarak hem sendikamızın misyonu ve vizyonu hakkında bilgi vererek tanıttım hem çeşitli dernekler ve teşkilatlarımız aracılığıyla din görevlileriyle çeşitli vesilelerle bir araya geldim. Diyanet camiasının sıkıntılarını dinledim. Bu camianın bir ferdi olarak zaten bildiğim sıkıntıların yanında, birebir müşahede ettiğim çeşitli sıkıntıları tespit ederek kamuoyu ile paylaştım. Çeşitli tarihlerde Diyanet İşleri Başkanlığı’nı ziyaretlerimde de ilgili makamlara bu sıkıntıları anlattım. Şunu herkes bilsin ki, Din-Bir-Sen, Diyanet camiasında iyi bir konumdadır. Usulünce anlattığımız sıkıntılar ve bunların çözüm önerileri dikkatle dinleniyor ve umut ediyorum ki, bu sıkıntıların çözümü Din-Bir-Sen’in önerileriyle vücut bulacaktır.”

Daha sonra Samsun’daki sendikal çalışmalar değerlendirildi. Din-Bir-Sen’in Samsun’da atağa geçtiği ve hızlı bir şekilde ivme yakaladığı ifade edildi. Toplantı çeşitli temennilerle sona erdi.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 

 

 

DiniHaberler.com.tr

İlginizi Çekebilir

Hocamızın yanındayız!

ÇEDES programı kapsamında okullarda ‘manevi danışmanlık’ yapan din görevlilerinin sistematik bir şekilde hedef alınmasına Mil-Diyanet Sen’den sert tepki geldi.

BİR MÜFTÜYE İFTİRA ATMAK BU KADAR KOLAY OLMAMALI

Bir okulda din derslerine giren Şanlıurfa’nın Akçakale ilçe Müftüsü, çirkin bir iftiraya maruz kalarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Siz hangi milletten hangi dindensiniz

Diyanet-Sen Balıkesir Şube Başkanı Mehmet Akif Gerboğa, KKTC' de Din Görevlisi Ahmet İşçi'nin yaz Kur’an Kursu’nda çocuklara Kur’an öğrettiği için polis tarafından tutuklanmasını ve yapılan hukuk dışı uygulamayı şiddetle kınadığını belirterek “49 yıl önce Kıbrıs Barış Harekatı ile Türk askeri, adayı Yunan işgalinden kurtardı ancak bir kesimi Milletine ve İslama düşmanlıktan kurtaramadık” dedi.

İHL’DEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM KAMPANYASI

6 Şubat tarihinde Türkiye yüzyılın felaketiyle sarsıldı.  Aziz Türk Milleti bu yaraları hız bir şekilde sarmak adına yoğun bir çabanın içerisindedir. Çekmeköy Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’da bu kapsamda önemli bir kampanya başlatarak deprem bölgesine yardım etmeyi amaçlıyor.

Menzil Cemaati kapılarını depremzedelere açtı!

Menzil Cemaati, Adıyaman'daki depremzedeler, Menzil Köyü'nde bulunan Buhara Evleri'nin kapılarını açtı. Depremzedeler tam kapasite ile evlerde misafir edilmeye başlandı.

Kur'an'ı yakan kafir cezasız mı kalacak?

Mil-Diyanet Sen Giresun Şubesi Başkanı Celalettin Ocak, İsveç'teki Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'i 'ifade özgürlüğü' bahanesine sığınarak yakan Danimarkalı siyasetçi Rasmus Paludan’a tepki gösterdi. 

TÜM HABERLER