© Dini Haberler 2020

İlçe müftülüğü personeli vefat etti

İstanbul Beykoz İlçe Müftülüğünde şef olarak görev yapan Turgut Yusuf Koto, geçirdiği ani rahatsızlık nedeniyle vefat etti.

İstanbul Müftülüğünden alınan bilgiye göre; Beykoz İlçe Müftülüğü Şefi Turgut Yusuf Koto (55), geçirdiği ani rahatsızlık sonucu vefat etti.

Aniden rahatsızlanan Koto, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Aort damarında yırtık tespit edilen Koto, geçirdiği ameliyat sonrasında vefat etti.

Koto'nun cenazesi Beykoz Ortaçeşme Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere memleketi Rize Çaybaşı Karayemiş köyüne uğurlandı.

Cenaze namazında konuşan Beykoz İlçe Müftüsü Ali Efe, "Çevresine ve iş arkadaşlarına her daim faydası dokunan değerli bir mesai arkadaşımızı kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. Değerli mesai arkadaşıma Yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve mesai arkadaşlarıma sabırlar diliyorum." dedi.

Koto, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER