Başkan Erbaş’tan şehitler ve Döngeloğlu için taziye mesajı
DİYANET HABERDiyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Bitlis’te teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 2 jandarma ve koronavirüs nedeniyle vefat eden İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu için taziye mesajı yayınladı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Bitlis’te teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 2 jandarma ve koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu için taziye mesajı yayınladı.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Bitlis’te şehit düşen 2 askerimiz için kişisel sosyal medya hesaplarında paylaştığı taziye mesajında, şu ifadelere yer verdi:
“Bitlis'te eli kanlı terör örgütüne düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada şehit olan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!”
Erbaş, yeni tip koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu için yayınladığı taziye mesajında ise “Bir süredir Kovid-19 tedavisi gören Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüsü, ilahiyat fakültesinden öğrencim Ömer Döngeloğlu Hocamızın vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Kıymetli hocamıza ve koronavirüsten vefat eden tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet; yakınlarına sabır diliyorum.” dedi.
Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ
Diyanetliler Platformu Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Filistinli sanatçı Dina Zaurub, katil İsrail'in saldırısında hayatını kaybetti
Soykırımcı İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik hava saldırılarında, 22 yaşındaki Filistinli sanatçı Dina Halid Zaurub yaşamını yitirdi.
30.03.20225 Tarihli Bayram Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 30.03.20225 Tarihli ve "RAMAZAN’A VEDA EDERKEN" konulu Bayram hutbesi yayınlandı.
Uluslararası İlahiyat Programı 2025 Yılı başvuruları başladı
Diyanet İşleri Başkanlığının Uluslararası İlahiyat Programı 2025 Yılı başvuruları başladı.
2025 yılı fitre miktarı belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, 2025 yılı Ramazan ayından 2026 yılı Ramazan ayına kadar olan süre için fitre miktarını 180 TL olarak belirledi.
03.01.20224 Tarihli Cuma Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 03 Ocak 2024 tarihli ve "MÜMİNİN HAYATINDA UMUTSUZLUĞA YER YOKTUR" konulu cuma hutbesi yayınlandı.
Umre Ödüllü 'Gençlik Bilgi Yarışması' başvuruları başladı
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, umre ödüllü "Gençlik Bilgi Yarışması" başvurularının başladığını duyurdu.