Yine Bangladeş Yine İdam!
DÜNYABangladeş\'te Yüksek Mahkeme, Bangladeş Milliyetçi Partinin (BNP) milletvekili Selahattin Kader Çovduri ve Cemaat-i İslami Partisi Genel Sekreteri Ali İhsan Mücahid hakkında 1971\'deki bağımsızlık savaşı sırasında \"insanlığa karşı suç işledikleri\" gerekçesiyle verilen idam kararlarını uyguladı.
İlginizi Çekebilir
Mescid-i Aksa’da 100 bin kişinin katılımıyla Kur’an-ı Kerim hatim edildi
28 Mart Cuma günü 100 binden fazla Filistinli Mescid-i Aksa’da yatsı ve teravih namazlarını kılarak Kur’an hatim ettiler.
Dünya Müslüman Alimler Birliği’nin Gazze fetvası
Dünya Müslüman Alimler Birliği’ne bağlı İçtihat ve Fetva Komitesi, “İslam ülkeleri yönetimlerinin Gazze’deki savaşa ilişkin yükümlülükleriyle ilgili fetvası” başlığıyla açıklama yayımladı.
Filistinli kadınlar benzeri görülmemiş İsrail şiddetine maruz kalıyor
İsrail'in Gazze'ye yönelik savaşının yükünü Filistinli kadınlar çekmektedir: 12.000'den fazla kişi öldürülmüş, binlerce kişi yerinden edilmiş ve gözaltında yaygın kötü muamele rapor edilmiştir.
Mahmud Abbas Yönetimi'nin Cenin'deki son kumarı nasıl sonunu getirebilir?
Filistin Yönetimi, diğer Filistinlileri öldürerek halka işgalle işbirliği yaptığını da göstermiş oluyor.
Asya ülkesinden Türkiye'ye olay savunma sanayi teklifi, Siz teknolojinin liderisiniz
Bangladeş’in geçici hükümet başkanı Muhammed Yunus, Türkiye'den savunma sanayii alanında destek istedi.
Soğuktan donarak ölmek
Gazze'de açlık kol gezerken ve çocuklar hava koşullarından korunamazken, zaten fiziksel olarak zayıf düşmüş durumdalar; bu da onları hipotermiyle mücadele edemez hale getiriyor.