Yeni rakamlar cebinizi yakacak!
DİYANET HABER<p>Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), 'Mobil Azami Ücret Tarifeleri' ile ilgili kurul kararını yayınladı. 1 Temmuz'dan itibaren yürürlüğe girecek uygulamada yüzde 5 oranında zam bekleniyor.</p>
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), 'Mobil Azami Ücret Tarifeleri' ile ilgili kurul kararını yayınladı. 1 Temmuz'dan itibaren yürürlüğe girecek uygulamada yüzde 5 oranında zam bekleniyor.
Cep telefonu operatörlerinin tarifelerini etkileyen kararla, azami ücrette yüzde 5 oranında bir artış bekleniyor. Uygulama 1 Temmuz'dan itibaren yürülüğe girecek. Kurul kararıyla operatörler tarifelerini geçen yıla göre daha yüksek fiyat üzerinden belirleyebilecek. 2013'te sabit telefondan cebe ve cepten diğer cep telefonuna yapılan bir aramada dakika başına 43.89 kuruş ücret alınıyordu. Azami sınırı gösteren bu rakam alınan kararla 46.25 kuruşa çıktı. Yurt dışına yapılacak aramada ise ücret tavanı 4.63 TL olarak belirlendi. Yurtiçi kısa mesaj ücreti 33.25 kuruş, yurtdışı ise 83.08 kuruş oldu.
Kaynak Metin: Sabah / Resim: Yeni Şafak [ Okunma Sayısı: 168 ]
İlginizi Çekebilir
Filistinli sanatçı Dina Zaurub, katil İsrail'in saldırısında hayatını kaybetti
Soykırımcı İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik hava saldırılarında, 22 yaşındaki Filistinli sanatçı Dina Halid Zaurub yaşamını yitirdi.
30.03.20225 Tarihli Bayram Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 30.03.20225 Tarihli ve "RAMAZAN’A VEDA EDERKEN" konulu Bayram hutbesi yayınlandı.
Uluslararası İlahiyat Programı 2025 Yılı başvuruları başladı
Diyanet İşleri Başkanlığının Uluslararası İlahiyat Programı 2025 Yılı başvuruları başladı.
2025 yılı fitre miktarı belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, 2025 yılı Ramazan ayından 2026 yılı Ramazan ayına kadar olan süre için fitre miktarını 180 TL olarak belirledi.
03.01.20224 Tarihli Cuma Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 03 Ocak 2024 tarihli ve "MÜMİNİN HAYATINDA UMUTSUZLUĞA YER YOKTUR" konulu cuma hutbesi yayınlandı.
Umre Ödüllü 'Gençlik Bilgi Yarışması' başvuruları başladı
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, umre ödüllü "Gençlik Bilgi Yarışması" başvurularının başladığını duyurdu.