Uluslararası İlahiyat Programı 2016 Yılı Başvuruları Başladı
BAŞKANLIKDiyanet İşleri Başkanlığı tarafından koordine edilen ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın çocuklarına yönelik Türkiye\'de ilahiyat öğrenimi imkânı sağlayan Uluslararası İlahiyat Programı 2016 yılı başvuruları başladı.
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
DiniHaberler.com.tr: Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından koordine edilen ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın çocuklarına yönelik Türkiye'de ilahiyat öğrenimi imkânı sağlayan Uluslararası İlahiyat Programı 2016 yılı başvuruları başladı.
07 Mart 2016 tarihinde başlayan başvurular, 15 Nisan 2016 tarihine kadar devam edecek. Başvurmak isteyen adaylar Uluslararası İlahiyat Programı başvuru sayfasına girerek online başvurularını yapacaklar. Adaylar online başvurunun ardından gerekli olan belgeleri eksiksiz olarak yaşadığı ülkenin müşavirlik ya da ataşeliklerine teslim ederek başvurularını tamamlamış olacaklar.
Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avustralya gibi yurtdışında vatandaşlarımızın yaşadığı ülkelerden öğrenci kabul eden program, yurtdışında lise öğrenimini tamamlamış ve bulunduğu ülke vatandaşlığını kazanmış öğrencilerin, Türkiye'deki ilahiyat fakültelerinde lisans düzeyinde dini yükseköğrenim görmelerini amaçlıyor.
Programa başvuracak öğrenciler http://uip.diyanetvakfi.org.tr linkine tıklayarak başvuruda bulunabilirler.
DETAYLI AÇIKLAMA İÇİN TIKLAYINIZ
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
DiniHaberler.com.tr:
İlginizi Çekebilir
Diyanet İşleri Başkanı Görmez\'den iddialara sert cevap
DİYANET HABER- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Fethullah Gülen\'e mektup yazdığı iddiasına tepki gösterdi.
Başkan Görmez açıkladı, Görevden el çektirildi
DİYANET HABER- Diyanet İşleri Başkanı Görmez, bir Kur\'an kursunda yaşananların, din, din eğitimiyle hiçbir alakası olmadığını, şahsın görevden el çektirildiğini belirtti.
Müslümanların umut ışığı Türkiye
DİYANET HABER- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Abdurrahman Gürses Haseki Eğitim Merkezi’ne sağladığı desteklerinden dolayı Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’e teşekkür beratı takdim etti.
Diyanet’ten İsmailağa cemaatine özel görüşme
DİYANET HABER- Tarikat buluşmalarında ‘prensip gereği’ masada yer almayan İsmailağa Cemaati, ‘Özel görüşme’ talep etti. Diyanet’ten olumlu yanıt geldi.
Görmez, Dökülen kanların ardında küresel güçlerin iştahı yatıyor olamaz mı?
DİYANET HABER- Diyanet İşleri Başkanı Görmez, ne zaman din ve mezhep eksenli bir şiddet olsa gözlerin hemen din adamlarına çevrildiğini belirterek \"Dökülen kanların ardında, aç gözlü küresel güçlerin sorgulanamaz iştahı yatıyor olamaz mı?\" dedi.
Küresel kötülüğün sömürge projesi
DİYANET HABER- Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, “FETÖ’nün yurt içinde ve dışında açtığı okullar küresel kötülüğün bir projesidir. Küresel güçler, zihinsel bir sömürge anlayışı üretecek bir yapı olarak FETÖ’yü kullandı” dedi.