Teröre destek olmayanlara hayatı zindan ediyorlar
GÜNCELBölgedeki 'özyönetim' girişimleri boşa çıkan bölücü örgüt, alçak bir planı devreye soktu.
Terör örgütü PKK'nın Doğu veGüneydoğu'da özerklik için yeni hedefi kendilerine destek olmayan vatandaşlara hayatı zindan edip zorunlu göçe sürüklemek. İç savaş hayali kuran terör örgütü Cizre, Silopi, Silvan, Sur gibi ilçeleri adeta yaşanmaz hale getirdi. Terör yüzünden göç eden halkın yerine çevre illerden gelen radikal gruplar ve aileler yerleşiyor.
HDP'li belediyeler de bu plana lojistik hizmet veriyor. PKK'nın 1 Kasım seçimlerinden sonra hayalini kurduğu iç savaş ve özerklik için hain bir planı devreye soktuğu ortaya çıktı. 7 Haziran seçimleri sonrası Cizre'de iç savaş provası yapan ancak bu hayalini gerçekleştiremeyen PKK halk desteğini alamayınca bu korkunç planı devreye soktu. (Haber7)
İlginizi Çekebilir
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.
Ramazan Bayramı yarın başlıyor
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.
Zorlu Holding CEO'su Köksal görevinden istifa etti
Ramazan tebriğinden rahatsız olan ve büyük tepki çeken Zorlu Holding CEO'su Bekir Cem Köksal'ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.
Cem Köksal gözaltına alındı
Ramazan tebriğinden rahatsız olan Zorlu Holding CEO'su Cem Köksal hakkında soruşturma başlatılmıştı. Köksal'ın gözaltına alındığı bildirildi.