Sinop’ta Tashih-i Huruf Kursu Mülakatı Yapıldı
MÜFTÜLÜKDiyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kastamonu Eğitim Merkezinde düzenlenen Tashihi Huruf kursu Mülakatı Sinop İl Müftülüğü binasında yapıldı.
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kastamonu Eğitim Merkezinde düzenlenen Tashihi Huruf kursu Mülakatı Sinop İl Müftülüğü binasında yapıldı.
Sinop İl Müftülüğü’nde Kastamonu Eğitim Merkezinde 6 ay süreli gerçekleştirilecek olan Tashih-i Huruf Kursu seçme mülakatı gerçekleşti.
Sinop ili Merkez ve İlçelerinde görevli, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımların, cami hizmetlerini yürüten personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur'an-ı Kerim tilavetinde görülen telaffuz hatalarını gidermek, Kur'an-ı Kerim'in manası da dikkate alınarak güzel bir eda ile okumayı sağlamak amacıyla, düzenlenecek "Tashihi Huruf Kursu" seçimi için mülakat sınavı 06.10.2016 Pazartesi günü saat 10.00 da İl Müftülüğünde yapıldı.
Kastamonu Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Mehmet Ali Kurt başkanlığında, Eğitim Merkezi Görevlisi Abdullatif Ak ve Erfelek İlçe Müftüsü Mikail Özkan’dan oluşan komisyon tarafından mülakat gerçekleştirildi.
Sinop İli ve İlçelerinden 44 kişinin müracaat etmiş olup, yapılan mülakat sonucunda 5 görevlimiz başarılı olmuştur. Mülakatı kazananlar Kastamonu Eğitim Merkezinde 07 Kasım 2016 tarihinde kursa başlayacaklar.
Haber:Ahmet ERMİŞ
İlginizi Çekebilir
Doğanyol'da Temel Dini Bilgiler Sınavı Gerçekleştirildi
Malatya'nın Doğanyol ilçesinde, ilçe müftülüğü ve milli eğitim müdürlüğü işbirliğiyle "Temel Dini Bilgiler" sınavı yapıldı.
Hz. Peygamber ve Gençlik Konferansı
Samsun Atakum’da Hz. Peygamber (sav) ve Gençlik Konferansı
Eskişehir İl Müftüsü Muharrem Gül görevine başladı
Erzincan İl Müftülüğü görevini yürütürken Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Eskişehir İl Müftüsü olarak atanan Muharrem Gül, Eskişehir'deki görevine başladı.
Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit dualarla ebediyete uğurlandı
Geçirmiş olduğu kalp krizi sebebiyle vefat eden İstanbul Çekmeköy İlçe Müftüsü Vehbi Akşit için Taşdelen Merkez Camii'nde tören düzenlendi.
Celal Ekere Ondokuz Teşekkür Belgesi
Doktor Celal EKER’e Ondokuz Mayıs Üniversitesinden Teşekkür Belgesi
Kayseri Valisinden Tüm İllere Örnek Davranış
Kayseri Valisi Gökmen çiçek'ten değerler eğitimi ile ilgili örnek bir proje.