Serik Müftülüğünden Hastane Ziyareti
DİYANET HABER<p> Serik Müftüsü Dr.<br/><br/> Abdulkadir Karakuş, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, Hastane Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek ve Hacı Veli Camii İmam-Hatibi Hüseyin Karataş'tan oluşan bir ekiple Devlet Has
Serik Müftüsü Dr.
Abdulkadir Karakuş, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, Hastane Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek ve Hacı Veli Camii İmam-Hatibi Hüseyin Karataş'tan oluşan bir ekiple Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti ve onlara Kur'an-ı Kerim hediye etti.Serik Devlet Hastanesinin düzenlemiş olduğu iftara da katılan ekip, iftar öncesi Fetih Suresini okuyarak misafirlere bir Kur'an Ziyafeti sundular, ardından İlçe Müftüsü Dr. Abdulkadir Karakuş dua yaptı.
İftarın ardından kılınan akşam namazından sonra Hastane Yöneticisi Uzman Dr. Yusuf Kara’nın eşliğinde, İlçe Müftüsü Dr. Abdulkadir Karakuş, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Taş, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, Hastane Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek ve Hacı Veli Camii İmam-Hatibi Hüseyin Karataş ile yatan hastaları ziyaret ettiler.
Hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundular. İlçe Müftüsü hastalara şifalar dileyerek; “Yarın Kadir Gecesidir. Kur’an-ı Kerim bu gece indirilmeye başlanmıştır.
Bu gece vesilesiyle Yüce Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi ve hastaların Kadir Gecesini ve Ramazanını kutlayarak, bu gece anısına Kur’an-ı Kerim hediye etti.
.
Kaynak [ Okunma Sayısı: 90 ]
İlginizi Çekebilir
Filistinli sanatçı Dina Zaurub, katil İsrail'in saldırısında hayatını kaybetti
Soykırımcı İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik hava saldırılarında, 22 yaşındaki Filistinli sanatçı Dina Halid Zaurub yaşamını yitirdi.
30.03.20225 Tarihli Bayram Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 30.03.20225 Tarihli ve "RAMAZAN’A VEDA EDERKEN" konulu Bayram hutbesi yayınlandı.
Uluslararası İlahiyat Programı 2025 Yılı başvuruları başladı
Diyanet İşleri Başkanlığının Uluslararası İlahiyat Programı 2025 Yılı başvuruları başladı.
2025 yılı fitre miktarı belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, 2025 yılı Ramazan ayından 2026 yılı Ramazan ayına kadar olan süre için fitre miktarını 180 TL olarak belirledi.
03.01.20224 Tarihli Cuma Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 03 Ocak 2024 tarihli ve "MÜMİNİN HAYATINDA UMUTSUZLUĞA YER YOKTUR" konulu cuma hutbesi yayınlandı.
Umre Ödüllü 'Gençlik Bilgi Yarışması' başvuruları başladı
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, umre ödüllü "Gençlik Bilgi Yarışması" başvurularının başladığını duyurdu.