PKK mağdurlarından çağrı
GÜNCELYakınları PKK tarafından kaçırılan aileler bayram öncesi akrabalarına kavuşmak istediklerini belirterek çağrıda bulundular
İnsan Hakları Derneği ve MAZLUM-DER PKK'ya yol kontrolleri sırasında kaçırdığı asker ve polisleri serbet bırakma çağrısı yaptı.
Ankara'da İnsan Hakları Derneği'nde düzenlenen basın toplantısına, 28 Temmuz'da Diyarbakır'da Bingöl karayolunda kaçırılan polis memuru Sedat Yabalak'ın eşi Burcu Yabalak, 18 Eylül'de Tunceli'de kaçırılan astsubay Semih Özbey'in babası Gürsel Özbey, 13 Ağustos'da Lice'de kaçırılan er Sedat Yorgun'un dayısı Muhammet Yaprak ve yengesi Elvan Çoban katıldı.
Aileler; çocuklarının serbest bırakılmalarını istedi, "Bize iki bayramı birden yaşatın" diye seslendiler.
İHD Başkanı Öztürk Türkdoğan kaçırılanların serbest bırakılması durumunda gidip alabileceklerini söyledi.
MAZLUM-DER başkanı Ömer Faruk Ünsal da PKK'dan ateşkes ilan etmesini, dolmabahçe mutabakatına dönülmesini istedi.
Dünya Bülteni/ Haber Merkezi
İlginizi Çekebilir
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.
Ramazan Bayramı yarın başlıyor
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.
Zorlu Holding CEO'su Köksal görevinden istifa etti
Ramazan tebriğinden rahatsız olan ve büyük tepki çeken Zorlu Holding CEO'su Bekir Cem Köksal'ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.
Cem Köksal gözaltına alındı
Ramazan tebriğinden rahatsız olan Zorlu Holding CEO'su Cem Köksal hakkında soruşturma başlatılmıştı. Köksal'ın gözaltına alındığı bildirildi.