Müslümanlar yapsa öldürürlerdi
DÜNYAABD’DEN transit olarak İsrail’e giderken İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bekleyen Ultra-Ortodoks Yahudi kafilesi, uçağa binmeden önce terminalde toplu olarak ayin yaptı.
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
DiniHaberler.com.tr: Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağıyla İstanbul’dan Tel Aviv’e gitmek üzere Dış Hatlar Terminali 212 numaralı salonun önünde bekleyen büyüklü küçüklü Ultra-Ortodoks Yahudi yolcular, Haham’ın çağrısıyla bir araya toplandı. Hep birlikte Tevrat okumaya başlayan grup yolcuların şaşkın bakışları arasında dua etti. Ardından uçağa binen gruba herhangi bir müdahale olmadı.
İSRAİL ZULMÜNÜ HATIRLATTI
İsmini gizli tutan bir Türk yolcu son dönemde Filistinlilere İsrail zulmünü hatırlattı, “Tel Aviv havalimanında 3-5 Müslüman cemaatle namaz kılmaya kalksa, İsrail askerlerince ‘terörist’ denilerek öldürülürlerdi” yorumunda bulundu. Kaynak: Gazete Vahdet
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Mescid-i Aksa’da 100 bin kişinin katılımıyla Kur’an-ı Kerim hatim edildi
28 Mart Cuma günü 100 binden fazla Filistinli Mescid-i Aksa’da yatsı ve teravih namazlarını kılarak Kur’an hatim ettiler.
Dünya Müslüman Alimler Birliği’nin Gazze fetvası
Dünya Müslüman Alimler Birliği’ne bağlı İçtihat ve Fetva Komitesi, “İslam ülkeleri yönetimlerinin Gazze’deki savaşa ilişkin yükümlülükleriyle ilgili fetvası” başlığıyla açıklama yayımladı.
Filistinli kadınlar benzeri görülmemiş İsrail şiddetine maruz kalıyor
İsrail'in Gazze'ye yönelik savaşının yükünü Filistinli kadınlar çekmektedir: 12.000'den fazla kişi öldürülmüş, binlerce kişi yerinden edilmiş ve gözaltında yaygın kötü muamele rapor edilmiştir.
Mahmud Abbas Yönetimi'nin Cenin'deki son kumarı nasıl sonunu getirebilir?
Filistin Yönetimi, diğer Filistinlileri öldürerek halka işgalle işbirliği yaptığını da göstermiş oluyor.
Asya ülkesinden Türkiye'ye olay savunma sanayi teklifi, Siz teknolojinin liderisiniz
Bangladeş’in geçici hükümet başkanı Muhammed Yunus, Türkiye'den savunma sanayii alanında destek istedi.
Soğuktan donarak ölmek
Gazze'de açlık kol gezerken ve çocuklar hava koşullarından korunamazken, zaten fiziksel olarak zayıf düşmüş durumdalar; bu da onları hipotermiyle mücadele edemez hale getiriyor.