Memur izinleri için flaş karar
GÜNCELDarbe girişiminin ardından iptal edilen memur izinlerine koyulan tedbir yasağı, bugün itibarıyla kaldırıldı.
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Bugün itibariyle kamu görevlilerimizin izin yasağı kaldırılmıştır" dedi.
Dört saat süren Bakanlar Kurulu'nun ardından açıklama yapan Numan Kurtulmuş, gazetecilerin sorduğu kamu görevlilerinin izin yasağıyla ilgili soruya, "Kamu görevlilerimizin izin yasağı kalkmıştır. Senelik izinleri kullanılabilecektir. Bu yasak vatandaşlarımızı zor durumda bırakmak için değil, FETÖ operasyonları için tedbiren bir karardır, kaldırıyoruz" cevabını verdi.
Kurtulmuş, ''Devlet memuru olan herkes, üniversite hocaları da dahil, yıllık izinlerine çıkabilirler'' dedi.
Öte yandan Kurban Bayramı'ndaki tatille ilgili olarak da konuşan Kurtulmuş,"Büyük ihtimalle 9 gün olacak ancak Bakanlar Kurulu'nda gündeme gelmedi"dedi. Kaynak: Haber7
İlginizi Çekebilir
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.
Ramazan Bayramı yarın başlıyor
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.
Zorlu Holding CEO'su Köksal görevinden istifa etti
Ramazan tebriğinden rahatsız olan ve büyük tepki çeken Zorlu Holding CEO'su Bekir Cem Köksal'ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.
Cem Köksal gözaltına alındı
Ramazan tebriğinden rahatsız olan Zorlu Holding CEO'su Cem Köksal hakkında soruşturma başlatılmıştı. Köksal'ın gözaltına alındığı bildirildi.