Manavgat’ta Kur’an Ziyafeti Ve Saklı Şerif Coşkusu
DİYANET HABERManavgat Müftülüğünün Külliye Camiinde düzenlemiş olduğu Kur´an Ziyafetin Gönülleri Kur´an İle Coşturdu. Antalya bölgesinden hafızlar katıldığı programda, Çolaklı Mahallesi Hacı Saadet Kurt
Manavgat Müftülüğünün Külliye Camiinde düzenlemiş olduğu Kur´an Ziyafetin Gönülleri Kur´an İle Coşturdu.
Antalya bölgesinden hafızlar katıldığı programda, Çolaklı Mahallesi Hacı Saadet Kurt Cami İmam Hatibi, Hafız Mustafa Akbulut, Murat paşa, Oba Camii İmam Hatibi, İrfan Keskin ve Kemer, Göynük Cami İmam Hatibi, Selim Sayar’ın sundukları Kur'an ziyafeti ve okudukları kasidelerle, camiye gelenlerin gönüllerini mest etti. Kur´an Ziyafeti sonunda ise coşkulu bir katılımla Peygamber efendimizin mübarek sakalı şerifi ziyaret edildi.
.
Kaynak [ Okunma Sayısı: 141 ]
İlginizi Çekebilir
Filistinli sanatçı Dina Zaurub, katil İsrail'in saldırısında hayatını kaybetti
Soykırımcı İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik hava saldırılarında, 22 yaşındaki Filistinli sanatçı Dina Halid Zaurub yaşamını yitirdi.
30.03.20225 Tarihli Bayram Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 30.03.20225 Tarihli ve "RAMAZAN’A VEDA EDERKEN" konulu Bayram hutbesi yayınlandı.
Uluslararası İlahiyat Programı 2025 Yılı başvuruları başladı
Diyanet İşleri Başkanlığının Uluslararası İlahiyat Programı 2025 Yılı başvuruları başladı.
2025 yılı fitre miktarı belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, 2025 yılı Ramazan ayından 2026 yılı Ramazan ayına kadar olan süre için fitre miktarını 180 TL olarak belirledi.
03.01.20224 Tarihli Cuma Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 03 Ocak 2024 tarihli ve "MÜMİNİN HAYATINDA UMUTSUZLUĞA YER YOKTUR" konulu cuma hutbesi yayınlandı.
Umre Ödüllü 'Gençlik Bilgi Yarışması' başvuruları başladı
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, umre ödüllü "Gençlik Bilgi Yarışması" başvurularının başladığını duyurdu.