© Dini Haberler 2020

KİK Ekim 2015 Kararları İmzalandı

Diyanet-Sen’in yetkili sendika olarak Diyanet İşleri Başkanlığı ile yürüttüğü Kurum İdari Kurul Kararları imzalandı.

Grup sayfamıza katılmak için 

Yılda iki kez Nisan ve Ekim dönemlerinde yürütülen görüşmelerin Ekim dönemi tamamlandı. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özafşar, Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Osman Tıraşçı, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Yaşar Yiğit, Sınavlar Dairesi Başkanı Dr. Burhan Erkuş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Diyanet-Sen adına, Genel Başkan Mehmet Bayraktutar, Genel Başkan Yardımcıları Hacibey Özkan ve Mehmet Yaman katıldı.

Öncelikle Nisan 2014 KİK kararlarının değerlendirildiği toplantıda daha sonra Diyanet-Sen Genel Merkez Yönetiminin çalışmaları ve üyelerimizden gelen istekler üzerine hazırlanan 23 maddelik Ekim Ayı KİK talepleri değerlendirilerek gerekli değişiklikler ve düzenlemeler konusunda mutabakata varıldı.

KİK KARARLARINI PDF OLARAK İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlginizi Çekebilir

Hocamızın yanındayız!

ÇEDES programı kapsamında okullarda ‘manevi danışmanlık’ yapan din görevlilerinin sistematik bir şekilde hedef alınmasına Mil-Diyanet Sen’den sert tepki geldi.

BİR MÜFTÜYE İFTİRA ATMAK BU KADAR KOLAY OLMAMALI

Bir okulda din derslerine giren Şanlıurfa’nın Akçakale ilçe Müftüsü, çirkin bir iftiraya maruz kalarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Siz hangi milletten hangi dindensiniz

Diyanet-Sen Balıkesir Şube Başkanı Mehmet Akif Gerboğa, KKTC' de Din Görevlisi Ahmet İşçi'nin yaz Kur’an Kursu’nda çocuklara Kur’an öğrettiği için polis tarafından tutuklanmasını ve yapılan hukuk dışı uygulamayı şiddetle kınadığını belirterek “49 yıl önce Kıbrıs Barış Harekatı ile Türk askeri, adayı Yunan işgalinden kurtardı ancak bir kesimi Milletine ve İslama düşmanlıktan kurtaramadık” dedi.

İHL’DEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM KAMPANYASI

6 Şubat tarihinde Türkiye yüzyılın felaketiyle sarsıldı.  Aziz Türk Milleti bu yaraları hız bir şekilde sarmak adına yoğun bir çabanın içerisindedir. Çekmeköy Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’da bu kapsamda önemli bir kampanya başlatarak deprem bölgesine yardım etmeyi amaçlıyor.

Menzil Cemaati kapılarını depremzedelere açtı!

Menzil Cemaati, Adıyaman'daki depremzedeler, Menzil Köyü'nde bulunan Buhara Evleri'nin kapılarını açtı. Depremzedeler tam kapasite ile evlerde misafir edilmeye başlandı.

Kur'an'ı yakan kafir cezasız mı kalacak?

Mil-Diyanet Sen Giresun Şubesi Başkanı Celalettin Ocak, İsveç'teki Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'i 'ifade özgürlüğü' bahanesine sığınarak yakan Danimarkalı siyasetçi Rasmus Paludan’a tepki gösterdi. 

TÜM HABERLER