© Dini Haberler 2020

Kazada ölen oğlunun cenaze namazını imam babası kıldırdı

Aydın'ın Germencik ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu hayatını kaybeden 3 üniversite öğrencisinden Yasin Malgaç'ın cenazesi, memleketi Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Çavuşköy köyünde toprağa verildi.

Aydın’ın Germencik ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden 3 hukuk fakültesi öğrencisinden 23 yaşındaki Yasin Malgaç,memleketi Kırklareli’de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi.

Malgaç için Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Çavuşköy’deki babaevinde helallik alındı. Tabutun başında ağlayan kız kardeşi ve annesi zorlukla ayakta durabildi.

Daha sonra gencin cenazesi köy camisine götürüldü.Tek erkek evladının cenaze namazını imam olan babası Ömer Malgaç kıldırdı. Namazın ardından cenazeye katılanlardan oğlu için helallik isteyen baba, gözyaşları içinde ayakta durmakta zorlandı.

Kaynak: Aydın Post

 

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER