Diyarbakır'da bir polis memuru şehit oldu
GÜNCELDiyarbakır-Hani karayolunu kesen teröristler, eşi ve 3 yaşındaki çocuğuyla Diyarbakır'dan görev yaptığı Hani ilçesine dönen polis memurunu şehit etti.
Diyarbakır-Hani karayolunu kesen bölücü terör örgütü PKK mensuplarının açtığı ateş sonucu, eşi ve çocuğuyla görev yaptığı Hani ilçesine giden polis memuru şehit oldu.
Alınan bilgiye göre, Diyarbakır'da alış veriş yaptıktan sonra eşi ve 3 yaşındaki çocuğuyla görev yaptığı Hani ilçesine dönen polis memuru Salih Eroğlu, teröristlerin yol kestiğini fark edince, aracıyla geri döndü. Teröristlerin uzun namlulu silahlarla ateş açması sonucu, polis memuru Eroğlu şehit oldu. Saldırıdan, Eroğlu'nun eşi ve çocuğu yara almadan kurtuldu.
Güvenlik güçleri, olayın ardından teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlattı. Kaynak: Yeni Akit
İlginizi Çekebilir
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.
Ramazan Bayramı yarın başlıyor
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.
Zorlu Holding CEO'su Köksal görevinden istifa etti
Ramazan tebriğinden rahatsız olan ve büyük tepki çeken Zorlu Holding CEO'su Bekir Cem Köksal'ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.
Cem Köksal gözaltına alındı
Ramazan tebriğinden rahatsız olan Zorlu Holding CEO'su Cem Köksal hakkında soruşturma başlatılmıştı. Köksal'ın gözaltına alındığı bildirildi.