© Dini Haberler 2020

Diyanet Sınavları İKYS'den Duyurulsun

Bağımsız Diyanet Sen Genel Başkanı Faruk Çetin, tüm sınavların İKYS sistemi üzerinden duyurulması talebini Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu'ya iletti.

Bağımsız Diyanet Sen Genel Başkanı Faruk Çetin Başkanlığında sendika üyeleri 04.04.2018 tarihinde Tüm Sınavların İkys Programından Duyurulması talebinii Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ramazan Muslu'ya, İnsan Kaynakları Genel Müdürlü Dr. Burhan Erkuş’a ve İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Atama 2 Daire Başkanı Akif Pusmaz'a dosya halinde iletti.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın mevzuatı gereğince, münhal bulunan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım kadroları personelin ulaşabileceği şekilde her ayın 15’nden sonra (İKYS) İnsan Kaynakları Personel Bilgi Sistemi üzerinden duyurulmaktadır.

Aynı şekilde taşra teşkilatında münhal bulunan    V.H.K.İ, Memur, Şoför ve Yardımcı Hizmetler Sınıfı… vb. kadrolarına yapılacak naklen alımlara yönelik ilanlarının da İKYS üzerinden duyurularak başvuruların alınması durumunda ülke ekonomisine ciddi manada katkı sunacağını düşünüyor ve bu konuda teknolojik imkanlardan yararlanılması ve tüm sınav ilanlarının ve başvuruların (İKYS) İnsan Kaynakları Personel Bilgi Sistemi üzerinden sağlanması hususlarında gerekli çalışma yapılmasını talep etti.

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

İlginizi Çekebilir

Hocamızın yanındayız!

ÇEDES programı kapsamında okullarda ‘manevi danışmanlık’ yapan din görevlilerinin sistematik bir şekilde hedef alınmasına Mil-Diyanet Sen’den sert tepki geldi.

BİR MÜFTÜYE İFTİRA ATMAK BU KADAR KOLAY OLMAMALI

Bir okulda din derslerine giren Şanlıurfa’nın Akçakale ilçe Müftüsü, çirkin bir iftiraya maruz kalarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Siz hangi milletten hangi dindensiniz

Diyanet-Sen Balıkesir Şube Başkanı Mehmet Akif Gerboğa, KKTC' de Din Görevlisi Ahmet İşçi'nin yaz Kur’an Kursu’nda çocuklara Kur’an öğrettiği için polis tarafından tutuklanmasını ve yapılan hukuk dışı uygulamayı şiddetle kınadığını belirterek “49 yıl önce Kıbrıs Barış Harekatı ile Türk askeri, adayı Yunan işgalinden kurtardı ancak bir kesimi Milletine ve İslama düşmanlıktan kurtaramadık” dedi.

İHL’DEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM KAMPANYASI

6 Şubat tarihinde Türkiye yüzyılın felaketiyle sarsıldı.  Aziz Türk Milleti bu yaraları hız bir şekilde sarmak adına yoğun bir çabanın içerisindedir. Çekmeköy Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’da bu kapsamda önemli bir kampanya başlatarak deprem bölgesine yardım etmeyi amaçlıyor.

Menzil Cemaati kapılarını depremzedelere açtı!

Menzil Cemaati, Adıyaman'daki depremzedeler, Menzil Köyü'nde bulunan Buhara Evleri'nin kapılarını açtı. Depremzedeler tam kapasite ile evlerde misafir edilmeye başlandı.

Kur'an'ı yakan kafir cezasız mı kalacak?

Mil-Diyanet Sen Giresun Şubesi Başkanı Celalettin Ocak, İsveç'teki Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'i 'ifade özgürlüğü' bahanesine sığınarak yakan Danimarkalı siyasetçi Rasmus Paludan’a tepki gösterdi. 

TÜM HABERLER