DİVA-SEN SERİK TEMSİLCİLİĞİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
DİYANET HABERDiva-Sen Serik Temsilciliği ikinci istişare toplantısı, 18 Ekim Cumartesi günü Köprü Çayı Baraj Mevkii Piknik Alanında yapıldı.
Diva-Sen Serik Temsilciliği ikinci istişare toplantısı, 18 Ekim Cumartesi günü Köprü Çayı Baraj Mevkii Piknik Alanında yapıldı.
Programa Diva-Sen Antalya İl Başkanı Erol Bulut, İlçe Yönetimi ve Serik Temsilciliğine üye İmam-Hatip, Müezzin ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı. İlçe Başkanı Ünal Metin; Şu an İtibarı ile ilçe merkezi ağırlıklı 49 üyeleri olduğunu söyledi. Metin: Diva-Sen Serik Temsilciliğinin önceliğinin birlik, beraberlik, şeffaflık olduğunu, temsilci olarak görev alacakların bir yıllığına istişare ve seçimle görevlendirildiğini belirtti. Mali konularda bilgi veren İlçe Temsilcisi Ahmet Akkaya; Bir yıl içerisinde üyelerimize gönderilen aidatların bir kuruşunun bile zayi edilmediğini, senenin başında bütün üyelerimizin Diyanet Aylık Dergisinin bir yıllık abone ücretlerini ödediklerini ve bugünkü pikniği düzenlediklerini söyleyerek, genel merkezden gelen üyelik aidatlarını ve harcamaları açıkladı. İl Başkanı Erol Bulut Diva-Senin Antalya’daki kurucu üyelerinden olduğunu, bu güne kadar geri planda çalıştığını, Eski il başkanının emekli olması nedeniyle İl Başkanlığı görevini arkadaşlarının isteğiyle kabul ettiğini, bundan sonra daha özverili bir şekilde çalışacağını söyledi.
Üyelerin çoğunluğun eski ilçe yönetiminin bir yıl daha görev yapması yönünde görüş bildirmesi üzerine eski yönetim üyeleri Ünal Metin, Ahmet Akkaya, Şeref Sarı ve Teslime Akkaya görevi tekrar kabul ederek istişare ve seçim sonlandırıldı. Dilek ve temennilerin ardından üyelerin hep birlikte yaptıkları piknikle toplantı sona erdi.
Kaynak Dinihaberler.com.tr [ Okunma Sayısı: 138 ]
İlginizi Çekebilir
Filistinli sanatçı Dina Zaurub, katil İsrail'in saldırısında hayatını kaybetti
Soykırımcı İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik hava saldırılarında, 22 yaşındaki Filistinli sanatçı Dina Halid Zaurub yaşamını yitirdi.
30.03.20225 Tarihli Bayram Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 30.03.20225 Tarihli ve "RAMAZAN’A VEDA EDERKEN" konulu Bayram hutbesi yayınlandı.
Uluslararası İlahiyat Programı 2025 Yılı başvuruları başladı
Diyanet İşleri Başkanlığının Uluslararası İlahiyat Programı 2025 Yılı başvuruları başladı.
2025 yılı fitre miktarı belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, 2025 yılı Ramazan ayından 2026 yılı Ramazan ayına kadar olan süre için fitre miktarını 180 TL olarak belirledi.
03.01.20224 Tarihli Cuma Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 03 Ocak 2024 tarihli ve "MÜMİNİN HAYATINDA UMUTSUZLUĞA YER YOKTUR" konulu cuma hutbesi yayınlandı.
Umre Ödüllü 'Gençlik Bilgi Yarışması' başvuruları başladı
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, umre ödüllü "Gençlik Bilgi Yarışması" başvurularının başladığını duyurdu.