© Dini Haberler 2020

Denizli Müftülüğü Altı V.H.K.İ Alacak

DİYANET HABER-Denizli Müftülüğü altı adet veri hazırlama ve kontrol işletmeni alacak

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:  

İlimizde münhal bulunan, aşağıda unvanı, sınıfı yazılı bulunan kadroya , 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48/A maddesindeki şartlarına haiz olanlardan Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliği ve Diyanet İşleri Başkanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği ile  Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin ilgili hükümleri gereğince, yazılı ve/veya sözlü ve uygulamalı yarışma sınavı ile naklen atama yapılacaktır.

VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ olarak atanabilmek için;

1-En az lise veya dengi okul mezunu olmak
2-Başkanlığımız teşkilatında en az iki yıldır görevli olmak,
3-Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmenlik sertifikasına sahip olmak,

İstekliler nakil taleplerine dair dilekçelerini, (Bilgisayar İşletmenlik Sertifikasını ve İl dışından müracaat edenlerin hizmet cetvelini ekleyerek,)  en geç 17.11.2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar Müftülüğümüze ulaştırmalıdır. Faksla başvuru yapılabilir. (Aslını sınava gelirken getirmek kaydıyla). Postayla yapılan başvurular ve 17.11.2016 tarihi saat 17:00 dan sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

3-Sınava katılacak adayların  21.11.2016 Pazartesi  günü saat 08:30 da İl Müftülüğünde hazır bulunmaları gerekmektedir.                   

(İMZA)
Mehmet AŞIK
İl Müftüsü

 

İL/ İLÇE UNVANI               SINIFI KAD. DER KAD. ADEDİ
DENİZLİ İL MÜFTÜLÜĞÜ V.H.K.İ GİH 3 2
DENİZLİ İL MÜFTÜLÜĞÜ V.H.K.İ GİH 5 1
DENİZLİ İL MÜFTÜLÜĞÜ V.H.K.İ GİH 6 1
ACIPAYAM İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ V.H.K.İ GİH 3 1
ÇAL İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ V.H.K.İ GİH 7 1

 

Diyanet Sözleşmeli, Vekil ve Fahriler Platformu Grubumuza  Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

 

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr: 

 

 

Kaynak: DiniHaberler.com.tr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yasal Uyarı: Yayınlanan yazı ve haberin tüm hakları Dinihaberler.com.tr'ye aittir. Özel izin alınmadan yazı ve haber hiçbir şekilde kullanılamaz. Ancak yazı ve haberin bir kısmı aktif link verilerek alıntılanabilir.  Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal takip uygulanacaktır.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER