Dağlıca saldırısında 'şehit asker' sayısı muamması
GÜNCELDağlıca saldırısında hayatını kaybeden askerlerle ilgili resmi makamlar henüz sayı vermezken Reuters aralarında bir yarbay ve bir binbaşının...
Dünya Bülteni/ Haber Merkezi
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde yola döşenen mayın, askeri iki zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lılar tarafından patlatıldı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ölü ve yaralı askerlerin olduğu bilgisi verilirken bu konuda sayı verilmedi. Reuters Haber Ajansı’nın verdiği haberde ise 15 askerin katledildiği bilgisi yer aldı.
Alınan bilgilere göre akşam saatlerinde Dağlıca Yeşiltaş Karakolu'na bağlı birlikler karakol istikametinde ilerlediği sırada, PKK 100 metre aralarlıklarla döşediği mayınları Yeşiltaş Köyü yakınlarında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Meydana gelen patlamalar sonucu 2 kobra aracı parçalandı.
Reuters'ın servis ettiği bilgiye göre 15 asker hayatını kaybetti. Haberde bunlar arasında bir yarbay ve bir binbaşının da bulunduğu öne sürüldü.
İlginizi Çekebilir
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.
Ramazan Bayramı yarın başlıyor
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.
Zorlu Holding CEO'su Köksal görevinden istifa etti
Ramazan tebriğinden rahatsız olan ve büyük tepki çeken Zorlu Holding CEO'su Bekir Cem Köksal'ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.
Cem Köksal gözaltına alındı
Ramazan tebriğinden rahatsız olan Zorlu Holding CEO'su Cem Köksal hakkında soruşturma başlatılmıştı. Köksal'ın gözaltına alındığı bildirildi.