Bu üniversitelerin verdiği 12 bin diploma şaibeli!
GÜNCELAnkara Cumhuriyet Başsavcılığı terör örgütü FETÖ'nün kapatılan üniversitelerinden alınan diplomalara ilişkin soruşturma başlattı.
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
Devletin kılcal damarlarına sızmak için verilen diplomalarla ilgili ÖSYM ve YÖK'e yazı yazıldı. İki kurumdan gelen bilgilerin örtüşmediği bu kapsamda 11 bin 546 diplomanın şaibeli olduğu belirlendi. 3 kişilik bilirkişi ekibi oluşturuldu. İlk etapta diploması şaibeli olan 893 kişiye ilişkin soruşturmanın derinleştirildiği belirtildi.
Soruşturmanın son 10 yılı kapsadığı belirtilirken kayıt sayısındaki artışın özellikle 2009 sonrasında yoğunlaştığı kaydedildi.
Kaynak: SABAH
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.
Ramazan Bayramı yarın başlıyor
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.
Zorlu Holding CEO'su Köksal görevinden istifa etti
Ramazan tebriğinden rahatsız olan ve büyük tepki çeken Zorlu Holding CEO'su Bekir Cem Köksal'ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.
Cem Köksal gözaltına alındı
Ramazan tebriğinden rahatsız olan Zorlu Holding CEO'su Cem Köksal hakkında soruşturma başlatılmıştı. Köksal'ın gözaltına alındığı bildirildi.