Bu ülke asla diz çökmez..
GÜNCELYeni Şafak Gazetesi, istihbarat birimleri dahi örgüt ismi telaffuz etmezken Ankara\'daki saldırının failini ilan etti, ABD\'yi işaret etti.
Yeni Şafak Gazetesi, dün "Artık savaştayız" dedi bugün de Ankara saldırısına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.
Saray ve hükümet erkanının açıklamalarının bir kopyası gibi görünen açıklamada istihbarat birimleri dahi henüz bire örgüt ismi telaffuz etmezken Ankara'daki saldırının failini ilan etti.
Saldırının faili olarak Suriye'!de IŞİD'e karşı savaşan PKK/PYD olarak gösterilirken ABD'nin PYD'ye IŞİD'le mücadele için yaptığı silah yardımları hatırlatılarak ABD'nin de "saldırının ortağı" olduğu öne sürüldü.
İşte Yeni Şafak Gazetesi'nden yapılan o açıklama:
"Türkiye'yi terörle dize getirmek isteyenler, bu ülkeye diz çöktürmek isteyenler, birliğini, bütünlüğünü, gücünü hedef alanlar, dün Ankara'da “çokuluslu" bir terör saldırısına daha imza attı.
"SURİYE SAVAŞI OLMAKTAN ÇIKTI"
Suriye'de ortak cephe kuranlar, meseleyi Suriye savaşı olmaktan çıkarıp doğrudan Türkiye'ye yönelik saldırıya dönüştürmeye çalışanlar, Ankara'yı hedef alan yeni bir terör saldırısı ihale etti.
PKK, PYD ve IŞİD'in yanısıra bütün terör örgütlerini tek çatı altında toplayanlar, onları finanse edip silahlandıranlar, onlara Türkiye'de hedef belirleyenler sivillerimizi, askerlerimizi, başkentimizi hedef aldı.
"FAİL PKK/PYD HÜCRESİ"
Bu saldırının failleri PKK-PYD çatısı altında faaliyet gösteren terör hücreleridir. Ama arkasındaki güçler, Suriye'de muhalifleri bitirmeye, Suriye halkının iradesini zayıflatmaya, Türkiye'nin Suriye'ye yönelik hassasiyetlerini yok etmeye çalışan şer koalisyonudur.
Bu saldırı, Cizre'de, Silopi'de, İdil'de başlattıkları, başaramadıkları, hiçbir zaman başaramayacakları “iç işgal girişimi"nin parçasıdır. Azez'de muhalifleri tasfiye etmeye çalışanların, Kuzey Suriye üzerinden Türkiye'yi boğmaya çalışanların, onlara destek verenlerin ortak katliamıdır.
"PYD ORTAĞIMIZDIR DİYENLER ORTAKTIR"
Bu saldırı, “PYD ortağımızdır" diyenleri, onu silahlandıranları suç ortakları olarak ortaya çıkarmıştır.
Kırk yıldır terörle mücadele eden, asla pes etmeyen, her geçen gün daha da güç kazanan, coğrafyanın umudu haline gelen Türkiye, bu tür kirli ortaklıklara prim vermeyecektir. Milletimizin sabrı daha da artacak, “acımasız direniş" azmi daha da güç kazanacaktır.
"ÇOK HIZLI CEVAP VERİLMELİDİR"
Bin yıldır yaptığımız gibi, bunların da üstesinden gelmeyi bileceğiz. Batı'daki, Kuzey'deki, Doğu'daki ve Güney'deki terör ortaklarına karşı, millet olarak, devlet olarak, ülke olarak gereken cevabı vermeyi bileceğiz.
Türkiye bu meselenin üstesinden gelecektir. Terörün tetikçilerini de arkasındaki güçleri de tespit edecektir. Ve gereken cevabı büyük bir kararlılıkla verecektir.
Çok hızlı, kararlı bir şekilde de bu cevabı vermelidir.
Toplumsal dayanışma içinde bütün bunların üstesinden geleceğiz.
Saldırıyı yapanları da, ortaklarını da, terör örgütlerine siyasi güç muamelesi yapıp onu ortak kabul edenleri de, dünyanın gözü önünde terör örgütlerine açık açık silah sevkıyatı yapanları da biliyoruz ve lanetliyoruz.
Milletimizin başı sağolsun.
Omuz omuza verelim, terör ortaklarını ifşa edelim, o kirli senaryoları boşa çıkaralım.
Birlik, dayanışma, kardeşlik bağlarınızı güçlendirelim!
Yumruklarımızı sıkalım, safları sıklaştıralım, Türkiye içinde umutsuzluk yayanların karşısında dimdik duralım!"
İlginizi Çekebilir
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.
Ramazan Bayramı yarın başlıyor
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.
Zorlu Holding CEO'su Köksal görevinden istifa etti
Ramazan tebriğinden rahatsız olan ve büyük tepki çeken Zorlu Holding CEO'su Bekir Cem Köksal'ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.
Cem Köksal gözaltına alındı
Ramazan tebriğinden rahatsız olan Zorlu Holding CEO'su Cem Köksal hakkında soruşturma başlatılmıştı. Köksal'ın gözaltına alındığı bildirildi.