Başkan Erbaş'tan, Somali'deki terör saldırısına kınama
DİYANET HABERDiyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan, Somali'deki terör saldırısına kınama...
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan, Somali'deki terör saldırısına kınama...
Somali'de masumları hedef alarak, 231 insanın hayatını kaybetmesine ve 275 insanın ise yaralanmasına neden olan terör saldırılarını şiddetle tel'in ediyor, vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa, dost ve kardeş Somali halkına başsağlığı diliyorum.
Masum insanların hayatını hedef alan katliamlar kim tarafından ve ne adına yapılmış olursa olsun insanlığın vicdanına karşı işlenmiş en büyük suçtur.
Yüreklerimizi derinden yaralayan bu katliamların son bulması için tüm dünya artık harekete geçmeli; ırk, inanç, mezhep ve coğrafya ayrımı yapmaksızın bütün insanlığın huzuru ve güveni için daha çok gayret göstermelidir.
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Filistinli sanatçı Dina Zaurub, katil İsrail'in saldırısında hayatını kaybetti
Soykırımcı İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik hava saldırılarında, 22 yaşındaki Filistinli sanatçı Dina Halid Zaurub yaşamını yitirdi.
30.03.20225 Tarihli Bayram Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 30.03.20225 Tarihli ve "RAMAZAN’A VEDA EDERKEN" konulu Bayram hutbesi yayınlandı.
Uluslararası İlahiyat Programı 2025 Yılı başvuruları başladı
Diyanet İşleri Başkanlığının Uluslararası İlahiyat Programı 2025 Yılı başvuruları başladı.
2025 yılı fitre miktarı belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, 2025 yılı Ramazan ayından 2026 yılı Ramazan ayına kadar olan süre için fitre miktarını 180 TL olarak belirledi.
03.01.20224 Tarihli Cuma Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 03 Ocak 2024 tarihli ve "MÜMİNİN HAYATINDA UMUTSUZLUĞA YER YOKTUR" konulu cuma hutbesi yayınlandı.
Umre Ödüllü 'Gençlik Bilgi Yarışması' başvuruları başladı
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, umre ödüllü "Gençlik Bilgi Yarışması" başvurularının başladığını duyurdu.