Ankara\'nın manevi dinamiği Emin Hoca hakka yürüdü
GÜNCELAnkara\'nın manevi dinamiklerinden Milli Selamet Partisi 1973 Bursa Milletvekili Dr. Emin Acar Hocaefendi hakka yürüdü.
DiniHaberler.com.tr: Hacı Bayram Camii civarında maneviyat limanı işlevini yürüten Dr. Emin Acar, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın da yakın mesai arkadaşıydı.
Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip çevresini manevi iklimi ile ihya ettiği Hacı Bayram-ı Veli Camii'nden kaldırıldı. Emin Acar Hocaefendi'nin cenazesine hükümet yetkililerinden isimler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Acar Hoca'nın naaşının yarın Bursa'nın İnegöl ilçesi Deyinler Köyü'ne defnedileceği öğrenildi.
Kaynak : Haber7
İlginizi Çekebilir
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.
Ramazan Bayramı yarın başlıyor
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.
Zorlu Holding CEO'su Köksal görevinden istifa etti
Ramazan tebriğinden rahatsız olan ve büyük tepki çeken Zorlu Holding CEO'su Bekir Cem Köksal'ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.
Cem Köksal gözaltına alındı
Ramazan tebriğinden rahatsız olan Zorlu Holding CEO'su Cem Köksal hakkında soruşturma başlatılmıştı. Köksal'ın gözaltına alındığı bildirildi.