266 isim emekliye sevk edildi
GÜNCELEmniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu 118 emniyet müdürü ile 148 emniyet amirini emekliye sevketti.
Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu 118 emniyet müdürü ile 148 emniyet amirini emekliye sevketti.
Karar, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk tarafından onaylanarak yürürlüğe girdi.
Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu kararıyla, 444 üçüncü sınıf emniyet müdürü, 419 dördüncü sınıf emniyet müdürü ile 306 emniyet amiri bir üst rütbeye terfi ettirildi.
Kaynak: Yeni Akit
İlginizi Çekebilir
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.
Ramazan Bayramı yarın başlıyor
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.
Zorlu Holding CEO'su Köksal görevinden istifa etti
Ramazan tebriğinden rahatsız olan ve büyük tepki çeken Zorlu Holding CEO'su Bekir Cem Köksal'ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.
Cem Köksal gözaltına alındı
Ramazan tebriğinden rahatsız olan Zorlu Holding CEO'su Cem Köksal hakkında soruşturma başlatılmıştı. Köksal'ın gözaltına alındığı bildirildi.