© Dini Haberler 2020

2016 Diyanet Bursları Ne Zaman Verilecek?

2015-2016 TDV Eğitim Yardımı, bu sene sadece Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı personeli çocuklarına verilecek.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Haber sitemize yorum ve mail yoluyla devamlı soruluyor. Burslar ne zaman verielcek?

29 Kasım tarihinde başvuruları sona eren 2015-2016 Türkiye Diyanet Vakfı Eğitim Yardımı bursu sonuçları merekla bekleniyor. Busene sadece Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı personeli çocuklarına verilecek olan eğitim yardımları başvuru sırasında 20 ocak 2016 tarihinden itibaren bağlı bulundukları şubelerden alınabileceği bilgisi verilmişti.

Bugün 23 Ocak olmasına rağman hala bir açıklama yok.

Geçmiş yıllarda verilen burslar, Türkiye Diyanet Vakfı Yurtlarında kalan öğrenci sayısının artması nedeniyle bu yurtlarda kalan öğrencilere tahsis edilmiştir.

Bu yıldan itibaren yeni bursiyer alımı yapılmayacaktır. (Geçmiş yıllarda verilen burslar: Özel Destek Lisans-Yüksek Lisans-Doktora Bursu, Şehit-Gazi Çocuğu Bursu, Yetim-Öksüz Bursu ve Engelli Bursu Bursudur.)

Eğitim Yardımı ise, bir defaya mahsus verilecek ve miktarı 250TL’dir. Eğitim Yardımları, personel olan öğrenci velisinin çalıştığı il ve ilçe temel alınacaktır.

 

 

Türkiye Diyanet Vakfı 2015-2016 Burs Sonuçları İçin TIKLAYINIZ       

 
 
Kaynak: DiniHaberler.com.tr
 
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
 
 
Yasal Uyarı: Yayınlanan yazı ve haberin tüm hakları Dinihaberler.com.tr'ye aittir. Özel izin alınmadan yazı ve haber hiçbir şekilde kullanılamaz. Ancak yazı ve haberin bir kısmı aktif link verilerek alıntılanabilir.  Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal takip uygulanacaktır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER