Şimdi soru sorma sırası bizde!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şimdi soru sorma sırası bizde!
6 yaşındayken babası Yusuf Ziya Gümüşel tarafından Kadir İstekli ile evlendirildiği iddia edilen Hatice Kübra Gümüşel'in düğün fotoğrafları ortaya çıktı. Etkisinde kaldığı çevrelerin oyununa düşüp, 6 yaşından beri Kadir İstekli'nin tecavüzüne uğradığı iftirası atan Hatice Kübra'nın düğündeki mutlu halleri, ortaya atılan yalanı gözler önüne sererken, bu yalana sarılanların vicdansızlıkları da ortaya çıkıyor.

Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel Hocaefendi, kızını 6 yaşında evlendirdiği iftirası sebebi ile hakkında başlatılan linç kampanyasından sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hatice Kübra Gümüşel henüz 6 yaşındayken onunla evlendiği söylenen Kadir İstekli de baba Yusuf Ziya Gümüşel ile birlikte adalete teslim olarak, üzerine atılı iftirayı göğüsleyip hapse girdi. 

Bir kız çocuğunun 6 yaşında evlendirildiği iftirasını ortaya atanlar, tarikat ve cemaat düşmanlığının ateşini fitilledikten sonra amaçlarına ulaşarak kayıplara karıştı.

Kendini bilmezler sokaklarda şeriata hadsizce dil uzattı!

Bir yandan iftiraya maruz kalan Gümüşel diğer yandan da İstekli'nin hayatları dört duvar arasında zindana dönerken, iftiraya sıkı sıkıya sarılanlar ise sokaklarda Allah'ın kanunlarını kapsayan şeriata, yani İslam'a lanet okudu.

Başlatılan linç kampanyası ile birlikte topyekün atılan iftira, inançlı kesimden bazı kişileri bile etkisi altına aldı.

Kadir İstekli ile Hatice Kübra Gümüşel'in düğününde çekilen fotoğraf kareleri ise, vicdansızca atılan iftirayı gözler önüne seriyor.

Ünlü bir radyocunun Hatice Kübra Gümüşel'i tuzağına düşürmesi, ilgili radyocu ile birlikte eşcinsellik savunucusu bir derneğin başındaki psikiyatrist ve her zaman İslam düşmanlığında en ön safı tutan Birgün gazetesinin ortak operasyonu, tüm Müslümanları töhmet altında bırakırken, Yusuf Ziya Gümüşel'in Hiranur Vakfı'nda verdiği Kur'an eğitimine engel olmakla birlikte, Gümüşel Hoca'nın yuvasının yaşayacağı zor günleri de beraberinde getirdi.

Yusuz Ziya Gümüşel Hocaefendi, yaşadığı tüm süreci "Allah'a sığınıyorum. Bir gün gerçekler elbet ortaya çıkacak" cümleleri ile metanetle karşılarken, etkisinde kaldığı kişilerin kışkırtması ile kocasına, babasına ve onlar üzerinden tüm Müslümanlara iftira atılmasına sebep olan Hatice Kübra Gümüşel'in düğünde çektirdiği fotoğraf karelerine bakmak bile, iftirayı ortaya koyuyor.

Hatice Kübra'nın düğün fotoğraflarını yeniakit.com.tr ile paylaşan yakınları kamuoyuna şunu soruyor:

Bütün akrabalarımızın katıldığı, her şeyi ile meşru olan nikahta çekilen fotoğraf karelerinde gördüğünüz kızımız Hatice Kübra, sizce tacizcisi ile evleniyor gibi mi duruyor?

Yarın: Hatice Kübra Gümüşel'i tuzağa düşüren ünlü radyocunun kimliği deşifre oldu

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Kaynak:Yeni Akit


  • 0
    SEVDİM
  • 6
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 4
    ÜZGÜN
  • 12
    KIZGIN
Diyanet'ten ihraç edilen Fatma Yavuz LGBT savunuculuğuna soyunduÖnceki Haber

Diyanet'ten ihraç edilen Fatma Yavuz LGB...

Reis’ül Kurra/ Âlim Gönenli Mehmed Efendi'nin vefatıSonraki Haber

Reis’ül Kurra/ Âlim Gönenli Mehmed Efend...

Haber Yorumları

  • Abdulkadir Kösedağ03-01-2023 03:17

    Kıymetli kardeşlerim Aziz milletimiz bu siyonizmin kurmuş olduğu bir tuzaktır �slami kesimin ve Müslümanların suçlu gözüyle bakılması s**** tecavüzcü gözüyle bakılması için yapılan bu iftira ve yalanlara gün yüzüne çıkmasını bekliyoruz Adalet varsa her yıl muhakkak belirli yerlerde bu gibi iftiraların yapılması planlanmıştır siyonist uşakların Türkiye üzerinde oynadıkları oyunu maalesef Müslüman ve Müslümanın kırdırarak emellerine kavuşmaya çalışıyorlar bunlara inanmayın kanmayın mahsun Müslümanlara çamur atmayın muhakkak Allah bunu yapanların hakkında muhakkak gelecektir kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmayacak ama yarına kalabilir

  • Ayşe02-01-2023 19:41

    Allah bu kızımıza hidayet versin tez zamanda gerçekleri kendisi söylesin..Can Yusuf hocam inan senin için tek düşüncem Rabbim seni çok sevmiş..Cansın hocam cam..Sana ve sevdiklerine bu durumlara Allah için üzülüp dua edenlere gerçekten duacıyım..tez zamanda afiyet üzere selamete çıkarsınız inşaallah hocam..

  • Ahmet02-01-2023 16:50

    Insanlar ya bakan kor olmus yada gordukleri hoslarina gitmedikleri icin kendilerini korluge vuruyolar.

  • Ayşe02-01-2023 13:42

    Bir alimi bu duruma sokmak ne kadar içler acısı. Allah bu haberi yapanların da yayayanlarin da hesabını görecektir.

  • Mehmet Aras02-01-2023 10:47

    İslama dil uzatmak için bu garipleri seçtınız ama kendınıze çok yazık ettınız yaşasın cehennnem

  • Ümit uysal02-01-2023 09:27

    Essalumu aleyküm bu temiz ve pak ailemize iftira atanlara Rabbmiz hesabını sorsun bu pak ve temiz aile müze Rabbmiz sabrı cemil ikram etsin bizleride bu pak ve temiz aile nin savunucusu olmayı nasip etsin.

  • Mehmet Kaya02-01-2023 08:33

    Bu mağdur aileye yapılan ve hak yolunda olan cemaatlere ve bil hassa İslamiyet'e yapılan bu hakaretlerin hesabı sorulsun

  • Bu kız 6 yaşında ise adamda 7 yaşında öyleyse

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!