İmam Bakır'ın Aracına Silahlı Saldırı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İmam Bakır'ın Aracına Silahlı Saldırı
Akyazı'da bulunan camii imamının otomobiline silahlı saldırıda bulunuldu.

Akyazı'da bulunan camii imamının otomobiline silahlı saldırıda bulunuldu.

Olay, Sakarya’nın Akyazı ilçesi Hastane Mahallesinde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sakarya Akyazı Diyanet-Sen İlçe Başkanı Metin Bakır’a ait 54 HD 825 plakalı hafif ticari araca gece saatlerinde kimliği belirsiz şahıs veya kişilerce silahla ateş açıldı. Maddi hasar meydana gelen olayda durum polis ekiplerine intikal ettirildikten sonra çevrede gerekli incelemeleri yapan polis ekipleri silahla ateş açan şahısları arama çalışmalarını başlattı.

Sakarya Akyazı Diyanet-Sen ilçe başkanı Metin Bakır duruma yönelik yaptığı açıklamada; “Bu silahlı saldırı, din görevlileri arkadaşlarıma yapılmış bir saldırıdır” dedi. Buna ek olarak sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamasında ise, “Ne yazık ki alçakça, kalleşçe, adice ve şeref yoksunu ne olduğu belirsiz kişi veya kişilerce evimizin önünde aracımız tüfek ile tarandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü gerekli çalışmaları başlattı umutla bekliyoruz. Müminin silahı duadır. Sabırla bekleyeceğiz” dedi.

Adapazarı Din Görevlileri tarafından yapılan açıklamad "Diyanet-Sen Akyazı ilçe Başkanı Metin Bakır'ın arabası evinin önünde park halinde iken kimliği belirsiz kişi veya kişilerin silahlı saldırısına hedef olmuştur. Sorumluların tez vakitte bulunmasını yüce Rabbimizden niyaz ederiz." denildi.

Akyazı Sultan Abdülhamit cami imamı ve aynı zamanda Diyanet-Sen Akyazı ilçe Başkanı olan imam Metin Bakır'a ait otomobil imamın evi önünde park halinde iken kimliği belirsizi kişi ve kişilerce silahla tarandı. İmamın araçta olmayışı şans olarak değerlendirildi.

 

Akyazı Alaağaç mahallesinde bulunan Sultan Abdülhamit Cami Derneği de "hocamız Metin Bakır'a  yapılan bu adi pusuyu şiddetle kınıyoruz " dediler.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya Akyazı Diyanet-Sen İlçe Başkanı Metin Bakır’a ait 54 HD 825 plakalı hafif ticari araca gece saatlerinde kimliği belirsiz şahıs veya kişilerce silahla ateş açıldı.

Saldırı Emniyet güçlerince araştırılmaya başlandı.

Dini Haberler.com.tr ekibi olarak bu olaydan ötürü geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Saldırıyı gerçekleştiren şahısların biran önce yakalanmasını temenni ediyoruz.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyanet Basın AçıklamasıÖnceki Haber

Diyanet Basın Açıklaması

Ataları Gorilden Gelenlerin EVRİMKOLİK İnadıSonraki Haber

Ataları Gorilden Gelenlerin EVRİMKOLİK İ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!