Türk Diyanet Vakfı Binası Saldırıya Uğradı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
DİYANET HABER- Londra\'daki Türk Diyanet Vakfı ve Cami\'si gece saatlerinde bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganların binanın camlarını kırdıkları ve duvara \'PKK\' yazarak kaçtıkları belirlendi.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:  

Londra'daki Türk Diyanet Vakfı ve Cami'si gece saatlerinde bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganların binanın camlarını kırdıkları ve duvara 'PKK' yazarak kaçtıkları belirlendi.

Londra'daki İngiltere Diyanet Vakfı ve Cami'si gece saatlerinde bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganların binanın camlarını kırdıkları ve duvara 'PKK' yazarak kaçtıkları belirlendi. Diyanet Vakfı'ndan bir yetkili yaptığı açıklamada güvenlik kameralarından 10-15 kişi olduğu belirlenen yüzleri maskeli bir grubun saldırı gerçekleştirdiğinin tespit edildiğini söyledi.

ÖNCEDEN ORGANİZE OLAN VE PLANLI BİR GRUP

Saldırı sırasında binanın içinde vakıftan görevliler bulunduğunu söyleyen yetkili şunları kaydetti: "Güvenlik kameralarında, yüzleri maskeli bir grup saldırgan hızlı adımlarla gelip saldırıyı gerçekleştiriyor, çok kısa bir süre içinde de koşarak uzaklaşıyor. Önceden organize oldukları ve bu saldırıyı planlı yaptıkları açık.

SALDIRI ANINI BİR KİŞİ KAMERAYA ALMIŞ

Olayın ardından polis çok kısa bir süre içinde geldi. Ardından yeri inceleme polis ekibi geldi.Polis, incelemesini sürdürüyor. Şu ana kadar ulaşılan bir bilgi yok. İlginç olan bir taraf da saldırganların camları kırdığı sırada bir kişinin de onları kameraya çekmesi. Yüzleri maskeli oldukları için de teşhis edilmeleri çok zor."

NEFRET SUÇU

Polisin saldırıyı nefret suçu olarak gördüğünü ve bu yönde bir inceleme başlatacağını belirten yetkili, geçtiğimiz ağustos ayında da Diyanet Vakfı'nın yine benzer bir saldırıya hedef olduğunu kaydetti. Geçtiğimiz pazar günü de Londra'daki Yunus Emre Türk Kültür Merkezi bir grup PKK'lının saldırısına uğramıştı. Kaynak: Haberler.com

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan\'dan memur olmak isteyenlere uyarıÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'dan memur olmak i...

O gece sevk ve idareyi bir imamın evinden yaptıkSonraki Haber

O gece sevk ve idareyi bir imamın evinde...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!