Sincan Müftülüğünden Engelliler İçin Özel Umre

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
DİYANET HABER- Sincan İlçe Müftülüğü Engelli ve Aileleri için Özel Ekonomik 14 Günlük Umre programı açtı. Programdan tüm engelli ve aileleri istifade edebilecek.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:

Sincan İlçe Müftülüğü Engelli ve Aileleri için Özel Ekonomik 14 Günlük Umre programı açtı. Programdan tüm engelli ve aileleri istifade edebilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tüm il ve ilçelerde faaliyete geçen engelli koordinatörlükleri büyük başarılara imza atıyor. Sincan Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tüm engelli ve aileleri için özel umre programı açtı. Program ile ilgili bilgi veren Sincan Müftülüğü Engelli Koordinatörü Şakir CEYLAN şunları ifade etti.

Amacımız tüm zorluklara rağmen engellerini aşmaya çalışan engelli kardeşlerimize dini ve manevi destek vermek ve müftülük olarak engelleri aşmalarına yardımcı olmak. Bu amaçla çeşitli çalışmalar yürütmekteyiz. Bu çalışmalarımızdan biri olan Engelsiz Umre Programını, Tüm Engelli ve Ailelerinin istifade edebilecekleri 14 günlük Özel Ekonomik Umre programı olarak  düzenledik.

Bu programdan yararlanmak için yüzde 40 ve üzeri raporunun olması yeterli olacaktır. Programımızdan Ortopedik Engelli, Görme Engelli, İşitme Engelli ve Hafif Zihinsel Engelli kardeşlerimiz yararlanabilecektir. 28 Nisan 2017 ile 12 Mayıs 2017 tarihleri arası gerçekleştirmeyi planladığımız umre programımızın son müracaat tarihi 30 Mart 2017 de sona erecektir.

2 Kişilik odalar kişi başı Fiyatı: 3780TL Banka Kodu:ANK1234B 3 Kişilik odalar kişi başı Fiyatı: 3420TL Banka Kodu: ANK1234C olarak Diyanet İşleri Başkanlığımızın Kurumsal Hesaplarına TC Kimlik numaraları ile yatırarak kontenjana girebilirler. Ayrıca vade farksız 6 taksit imkânı bulunmaktadır. Detaylı Bilgi Sincan İlçe Müftülüğümüzden Alabilirsiniz. Telefon: 0312 270 2356

Diyanetliler Platformu

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursa'da İlçe Müftüleri ve Vaizler Yıldırım'da ToplandıÖnceki Haber

Bursa'da İlçe Müftüleri ve Vaizler Yıldı...

BİM İndirimli Ürünler Kataloğu- BİM Aktüel-Bim\'de neler var? (24 Mart)Sonraki Haber

BİM İndirimli Ürünler Kataloğu- BİM Aktü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!