Müftü Oral kutsal topraklarda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müftü Oral kutsal topraklarda
Giresun Müftüsü Muhittin Oral, Medine’de hacı adaylarına irşat faaliyetinde bulunarak hac ibadetinin önemi hakkında bilgilendirmede bulundu.

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından fetva ve irşat ekibi üyesi olarak görevlendirildi. Görevli olarak 18 Temmuz tarihinde Medine’ye hareket eden Müftü Oral, burada irşat faaliyetlerine başladı.

Hac ibadetinin tevhid, ahlak ve sosyal eğitim açısından önemine değinen Müftü Oral, “Hayatımızın en anlamlı yolculuğu olan hac biz müminler için tam bir dönüm noktası olmalıdır. Hac sonrasında elde edeceğimiz beyaz sayfaları korumaya özen göstermeliyiz, geçmişte yaptığımız hata ve günahlar bağışlanmış olarak geride kalmalıdır. Bu anlamda haccımız her birimiz için bir diriliş ve yeniden doğuş olmalıdır. ifadelerine yer verdi.

Müftü Oral, ülkemiz ve milletimiz için dua ederek şunlara yer verdi, “Rabbim bu yolculuğa çıkmış olan kardeşlerimizin haccını makbul eylesin gayretlerini karşılıksız bırakmasın başta cennet vatanımız olmak üzere bütün İslam alemini her türlü kötülükten musibetten korusun.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Minik yürekler 15 Temmuz ruhuyla çarpıyorÖnceki Haber

Minik yürekler 15 Temmuz ruhuyla çarpıyo...

Görevde Yükselme, Vaizlik Giriş ve Murakıplık Sınavlarına Gireceklerin İzleyeceği YolSonraki Haber

Görevde Yükselme, Vaizlik Giriş ve Murak...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!