Müfettiş Yılmaz, Seyhan ve Çukurova Din Görevlileri İle Toplantı Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müfettiş Yılmaz, Seyhan ve Çukurova Din Görevlileri İle Toplantı Yaptı
Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Mehmet Zeki Yılmaz, Seyhan ve Çukurova Din Görevlileri İle Toplantı Yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Mehmet Zeki Yılmaz, Seyhan ve Çukurova Din Görevlileri İle Toplantı Yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Olağan Genel Denetlemesi için Adana’da bulunan Başkanlık Başmüfettişi Mehmet Zeki Yılmaz, Seyhan ve Çukurova Müftülüğü personeli ile toplantı düzenledi.

Ramazanoğlu Camii konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Seyhan Müftüsü Hasan Hüseyin Güller, Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün, Daire Personelleri, Seyhan ve Çukurova müftülüklerine bağlı olarak görev yapan İmam Hatipler ve Müezzin Kayyımlar katıldı. Öğle sonu oturuma ise Kur'an Kursu öğreticileri katıldı.

Toplantılarda konuşan Başmüfettiş Mehmet Zeki Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr Ali Erbaş ile Rehberlik ve Teftiş Başkanı Hasan Ali Yıldız'ın selamını ileterek, toplumda Din görevlilerinin görevleri ile ilgili önemli mesajlar verdi. Bu cümleden olmak üzere onların Din Hizmetleriyle Eğitim hizmetlerinde başarılı olabilmeleri için lokomotif görevi üstlenmelerini, ölçülü ve samimi olmaları gerektiğini belirtti.

Yılmaz, İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kuran Kursu Öğreticilerinin Din Hizmetinin sunumunda vatandaşla diyalogun önemini de vurguladı. Bu hizmeti sunarken Kuran-ı Kerim ve Hadisi Şerif rehberliğinde davranışlarına yön vermeleri gerektiğine işaret etti. Vatandaşla barışık yaşamanın gerektiğine, kin ile dinin bir arada olamayacağına dikkat çekti.

Diyanet işleri Başkanlığı Başmüfettişi Mehmet Zeki Yılmaz, konuşmasının akabinde Din Görevlilerinin dilek ve temennilerini dinledi, İlçe Müftülerine ve Müftülük personellerine çalışma ve hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ardından toplantıya katılan tüm personelle musafaha yapan Yılmaz, toplantıyı bir dua ile sona erdirdi. Toplantıya katılan personelin, Sayın Başmüfettişimizin yapıcı yaklaşımından ve gösterdiği rehberlikten büyük memnuniyet duydukları gözlendi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yalçın Küçük'ten 'ezan' için rezil öneri!Önceki Haber

Yalçın Küçük'ten 'ezan' için rezil öneri...

Okumayan İnsan YazamazSonraki Haber

Okumayan İnsan Yazamaz

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!