Mayıs Ayı Toplantısı Sinop’un Saraydüzü İlçesinde Yapıldı
Sinop İl Müftülüğüne bağlı İlçe Müftüleri Mayıs ayı toplantılarını 31.05.2016 Salı günü Saraydüzü İlçesinde gerçekleştirdi.
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
DiniHaberler.com.tr: Sinop İl Müftülüğüne bağlı İlçe Müftüleri Mayıs ayı toplantılarını 31.05.2016 Salı günü Saraydüzü İlçesinde gerçekleştirdi.
Sinop İl Müftüsü Mustafa Erkan başkanlığında yapılan toplantıya Gerze İlçe Müftüsü Ali Işık, Dikmen İlçe Müftüsü Sami Sipahioğlu, Saraydüzü İlçe Müftü V. Yusuf Nayıroğlu, Erfelek İlçe Müftüsü Mikail Özkan, Durağan İlçe Müftüsü Safi Çınar, Boyabat İlçe Müftüsü İsa Sağlam, Ayancık İlçe Müftüsü Ömer Ergül ve Türkeli İlçe Müftüsü Nazım Keçeci katıldı.
Toplantıda İlimiz ve İlçe Müftülüklerince yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesinin sağlanması, hizmetlerde metod ve görüş birliğinin sağlanması, Ramazan hazırlıkları, Yaz Kur’an Kursu kayıt ve hazırlıkları, vaaz, irşat ve rehberlik faaliyetlerinin düzenlenmesi, İmam-Hatipler, Müezzin-Kayyımlar, Kur’an Kursu Öğreticileri ve personelin sorunları gibi konuların yanı sıra idari konular görüşüldü.
Haber:Ahmet Ermiş
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın